Atentat la fatada facultatii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ulala, cine mai are facultate ca a mea… Nimeni, desigur pentru ca pe la altii notiunile de genul: “new wave”, “underground”, “cool”, “graffiti” sunt doar elemente de manual. Si asta in acel caz fericit…Pentru o lectie de practica, vizitati holul FJSC.


Pentru multi spray-ul este un aliat de nadejde pentru timpuri caniculare, in nici un caz un instrument de creatie. Acum aerosolul este inlocuit de vopsea, si este noua pensula a viitorilor “artisti”. Poate sunt doar rebeli, poate doar vor sa fie cool, poate sunt doar niste derbedei care vor sa mazgaleasca orice perete, geam, zid, metrou, masina, doar suprafata plana sa fie…


Pentru unii dintre ei a fost ceva mai usor sa se exteriozeze cumva fara a plasa pe cineva sa stea vigilent de sase, deoarece acum peretele era dat cu acordul proprietarului.Timp de 2 saptamani, cativa tineri s-au ocupat de “zugravirea” peretilor facultatii, pentru a-i trasnforma intr-o combinatie de culori, forme si termeni trendy ai acestei generatii. Poate in curand aceasta moda va inlocui chiar si tapetul.


Asteptam replica celorlalte facultati si alte asemenea evenimente.
4 comentarii

Atentat la fatada facultatii
ago
#1 -

:P

la noi la arte pe pereţi sunt picturi murale surrealiste (adică graffiti din era apusă). beat that! :D

Atentat la fatada facultatii
Cosmin
#2 -

no-no

total dezagreabil. bleah. i understand commercial graffiti, but make it look nice at least!

Atentat la fatada facultatii
vlad
#3 -

graffiti?

Nu tot ce e desena cu sprayul e graffiti... Cei care au platit lucrarile alea si-au luat tzeapa... Ca in toate domeniile si in graffiti exista impostura... Oh dear, oh dear , oh dear... what to do, what to do?
:)

Atentat la fatada facultatii
Maria
#4 -

putin mai multa toleranta putem?

si juniorii / aspirantii trebuie sa inceapa de undeva. si entuziasmul trebuie apreciat. si nu e un grafitti comercial, nimeni n-a dat bani. e doar "cenzurat/biasat" (as zice eu) de ideea ca "decanul ne-a dat voie deci sa nu incercam sa-l suparam"...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera