Atelierele ADfel te fac mare om de advertising

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Advertising-ul, acest domeniu fascinant si plin de intrigi creative, se arata inca o data dezbracat de secrete pentru curiozitatea doritorilor. Luat din fasa pana la maturitate, advertising-ul este luat si disecat in Atelierele ADfel, sesiune de training in publicitate aflata la a treia editie.

Atelierele de strategie si creativitate isi asteapta capetele luminate (acelea deasupra carora se aprinde un bec la fiecare idee buna nascocita) pana pe 16 iulie pentru programul de invatare pe terasa La Motoare din perioada 23 iulie-1 august. Daca vrei sa te numeri printre cei 25 de participanti, trimite la AteliereleADfel@iqads.ro urmatoarele informatii crete (deadline: 16 iulie, ora 24:00): 

    * datele tale de contact;
    * CV-ul;
    * numele campaniei preferate de publicitate si argumentele pentru alegere;
    * o scrisoare de motivatie care sa raspunda la intrebarea “In ce departament ti-ar placea sa lucrezi intr-o agentie de publicitate?”.

Informatiile top secrete dintr-o agentie vor rula in mintea ta si, in curand, vei deveni un agent al publicitatii care va sti toate detaliile de genul: ce faci cand primesti brief-ul, cum elaborezi o strategie, cum gasesti ideile creative, cum le executi, cum le impachetezi si le pui fundita ca sa descopere clientul surpriza din pachet.

poster ateliere

Training-urile si sesiunile de coaching vor fi supravegheate si indrumate de maestri creativi precum: Costin Radu – Managing Director, The Geeks; Stefan Stroe- Strateg independent; Alexandru Dumitrescu – Associate Creative Director, McCann Erickson; Costin Milu – Head of Copy, Propaganda; Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partener Rusu+Bortun Brand Growers.

Cadetii alaturi de instructori vor lucra pe un brief primit de la Sonia Micu- Brand Manager Coca Cola Light si Coca Cola Zero pentru Romania si Moldova. La finalul programului, bobocii din advertising pot fi cu un pas mai aproape de culisele unei agentii pentru ca se dau si premii la sfarsitul atelierelor.

Invataceii pot castiga un stagiu de practica de o luna (premiu valabil pentru echipa castigatoare) in urma votului echipei de mentori. Agentiile in care se vor desfasura internship-urile vor fi anuntate in prima zi a Atelierelor ADfel.

Dupa munca si efortul de a scoate niste idei bune si de a invata si cum se pun in practica revelatiile creative, apare in peisaj si momentul gloriei si al faimei: executiile tuturor echipelor vor fi expuse in cadrul ADfel Galleries in perioada 29 iulie– 1 august.

Paseste in atelierul creatiei, acolo unde bauturile si pranzul sunt din partea organizatorilor; tu nu trebuie sa-ti faci griji de genul, preocuparile tale trebuie sa fie marete si sa dea solutii inventive brief-ului din program. Apropierea de advertising incepe pe Motoare, la atelierele ADfel, asa ca, bafta la inscrieri!

Detalii, regulament si alte informatii gasesti pe site-ul ateliere.adfel.ro.
2 comentarii

Atelierele ADfel te fac mare om de advertising
hadi
#1 -

Adveritising

Advertising is always a great way to enhance ROI over your business, i remember back in the day when i was looking for a web design for my company somebody suggested me <a href="http://www.mavericksmedia.ca">Mavericks</a> these guys were amazing with their services and i'm sure ADfel is doing great too

Atelierele ADfel te fac mare om de advertising
hadi
#2 -

Adveritising
Advertising is always a great way to improve ROI over your business, I remember back in the day when I was looking for a web design for my company somebody suggested me Mavericks these guys were amazing with their services and I'm sure ADfel is doing great too

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera