Astazi se anunta soare si bere...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din ciclul intram si noi in randul lumii, DigiAir, o firma romaneasca, a scos o aplicatie de incarcat pe calculator care, daca este conectata la internet, iti  spune dintr-un colt al monitorului cum e vremea. Prognoza este actualizata ora de ora.Concret, aplicatia consta intr-un un widget care nu e tocmai user-friendly pentru ca e destul de complicat sa ti-l instalezi: trebuie mai intai sa iei ceva de la yahoo, apoi widget-ul respectiv, dupa ce in prealabil te inregistrezi aici si primesti o parola pe mail.

Nici formularul de inscriere nu e chiar ok - ce legatura este intre starea vremii si salariul meu? Si, daca tot isi fac cercetare de piata cu ocazia asta, puteau macar sa o faca bine - la optiunile salariale avem "sub 100" si apoi "300-500". Cei care au 250 de euro probabil ca nu sunt in target.

All in all, este o aplicatie romaneasca, e adevarat, insa nu prea ne-a impresionat - o data pentru ca nu e chiar "one click away" in a lua-o si a doua, pentru ca nu avem siguranta ca maine nu vom primi pe mail vreo oferta conforma cu salariul declarat.

Dimpotriva, avand in vedere ca nu e greu sa gasesti pe internet alte optiuni la fel de bune si care nu iti cer tot felul de date personale pentru a le instala, nu prea vedem vreun avantaj competitiv in a-l folosi. Decat poate pentru a ne fi facut o impresie si a va relata si voua despre ce e vorba.3 comentarii

Astazi se anunta soare si bere...
Darius
#1 -

Widget

Despre widget: este atat de 'user-friendly' cat ii permite tehnologia Yahoo. Descarcarea engine-ului se face - totusi - o singura data.
Despre produs: ANM a creat widgetul pentru informarea corecta si completa a 'consumatorilor' de vreme din Romania. Alternative exista, de acord, insa acele prognoze sunt obtinute automat si nu au girul meteorologilor, pe cand cele distribuite pe aceasta cale sunt chiar prognozele formulate de meteorologii romani.

Despre promotii prin email: nu va vor fi transmise promotii prin email.

Astazi se anunta soare si bere...
dragosh
#2 -

New comment

wether.com este de departe cel mai exact in ceea ce priveste informatiile despre vreme. plus ca permite integrarea cu usurinta a unui widget cu starea vremii in websiteul tau.

Astazi se anunta soare si bere...
raz
#3 -

widget

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera