Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cine a ramas vreodata cu masina in pana stie ce sentimente de cumplita neajutorare te incearca in acele momente. Nu are rost sa te rogi lui Dumnezeu, sau lui Budha sau lui Superman sa te ajute. Ori faci un curs de mecanica avansata, ori te inarmezi din timp cu niste informatii.

Pentru soferii care au nevoie de ajutor de urgenta, firma de asigurari Generali a introdus Asist Plus Extra. Se poate incheia chiar daca ai deja o polita de asigurare de la RCA sau Casco, tocmai pentru ca este un produs specializat. Daca ramai in pana sau masina sufera vreo defectiune in mijlocul calatoriei, trebuie doar sa suni la un numar de telefon (0313.200.222) si in maxim 40 de minute vei primi asistenta.

Printre facilitatile oferite se numara asistenta mecanica, tractarea automobilului, cazarea sau transportul pasagerilor in caz de nevoie. Polita se poate incheia la orice sediu al Generali. Tariful oscileaza intre 40 si 100 de euro. Nu se incheie polite pentru masini mai vechi de sase ani.

Daca aveti un model de masina marca Ford probabil stiti deja despre serviciul Ford Suport. La el pot apela insa si proprietarii de automobile de alta marca, desi vor avea ceva mai mult de platit. Valabil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, Ford Suport asigura fie depanarea masinii avariate, fie transportul ei in conditii de siguranta pana la cel mai apropriat service autorizat.

Fiecare interventie costa 10 de euro pentru un automobil marca Ford inscris in programul Ford Suport sau 25 de euro pentru alte marci de automobil. In afara de taxa interventiei, trebuie platita si distanta parcursa de masina de interventie (0,45/km). Din momentul in care ai sunat la 410 70 70 in maxim o ora jumatate ajunge la tine o masina de intevrentie. In afara de depanare Ford te mai sprijina in transportul pasagerilor pana la destinatie sau cazarea intr-un hotel, dar daca nu ai masina inscrisa in programul Ford Suport, aceste servicii se vor efectua contra cost.

Un vechi prieten al soferilor romani ramane Dacia Asistenta. Numarul de apelat in caz ca ramai in pana este 0248 500 500, putand fi tractate toate automobilele de maxim 2 tone. Timpul estimat de sosire a echipajului este 50 de minute, si te tracteaza fie pana la cel mai apropiat service, fie pana la o adresa preferata de tine.

In afara de serviciile de asistenta oferite de marii producatori de automobile, in ultima vreme au aparut programe de tractari auto. Unul dintre ele este Auto SOS, care si-au facut si slogan (care pe noi cel putin ne umple de incredere :) ): Indiferent ce ar fi, nu te lasam in frig si ploaie.

Nu ne lasa in frig si ploaie, insa ar fi bine sa avem banuti la noi pentru ca nimic (ce merita) in viata asta nu este gratis. Preturile pentru tractari in interioriul localitatilor, indiferent de distanta costa intre 50 si 80 de RON. Pentru tractari intre localitati, se plateste intre 1,3 si 1,8 euro/KM, dus intors.

Zolicar este o firma specializata in tractari si depanare auto, care se intampla sa ofere si tractari de camioane, de pana la 32 de tone. Alte firme din Bucuresti care ofera tractari si asistenta rutiera sunt B&D la numarul 0728.767.767, UtilAutoExpert la numarul 0723 240 925 si Tractari Automobile la numarul 0724 559 717.

In concluzie, noteaza-ti cateva din numerele acestea pe undeva, sau introduce-le in memoria mobilului. Ai grija de masina ta si ea va avea grija de tine. :)
8 comentarii

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
Tom
#1 -

Comentariu nou

Deci invatati sa faceti pene deci :D

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
mad
#2 -

asistenta rutiera

interesanta faza cu asigurarea, cred ca pe la noi nu prea exista asa ceva, bine ca ne integraram in UE :)))
bravo asiguratorule!

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
Iva Marosi
#3 -

comentariu

Draga Diana,
Intr-adevar aceste firme ofera asistenta auto, din pacate datele pe care le ai in legatura cu timpii de interventie sunt pur teortice, practica lasand de multe ori de dorit.
Ca sa nu mai punem la socoteala ca informatiile tale nu sunt complete 100%. Bunaoara cunoastem o firma din Timisoara care ofera aceasta asistenta la costuri scazute si in timpi reali redusi si pe deasupra mai si garanteaza aceasta poveste negru pe alb cu clauze contractuale. Si daca cumva ei nu se tin de cuvant clientii isi primesc toti banii inapoi. Din cate stiu asta se numeste " garantie prin satisfactie". Ce parere ai despre aceasta.
Si inca ceva!
Ei nu se obliga doar sa tracteze, ci in plus, mai ofera pasagerilor minim o noapte de cazare pentru toti cei aflati in autoturism, iar daca deplasarea nu se poate continua mai primesc si un autoturism inchiriat fara sa mai fie nevoie sa-l plateasca. Acum ce mai spui?
Pentru cei interesati sa aiba parte de o asistare rutiera de calitate rugam sunati la telefon 0788518953 si veti vedea ce inseamna cu adevarat un serviciu european.

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
Valentin
#4 -

Lucrurile se mai schimba

Nu uitati ca traiti in Romania, veti plati pentru polite
mult mai mult decat pentru o tractare auto. Nici o banca nu are masini de asistenta rutiera, ei au subcontractat de la firmele specializate serviciile si au adaugat ceva pt. profitul lor,degeaba nu face nimeni nimic.
Am cautat pe net si am gasit la http://www.tractari24.ro/preturi.html
tarife mai mult decat decente avand in vedere ca pretul carburantilor a exploda din nou.

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
sigilii
#5 -

super

naslo

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
Valentin
#6 -

Preturi tractari auto
Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
Mihai
#7 -

Tractari auto Bucuresti

Preturile tractarilor in Bucuresti variaza de la 90 ron la 200 ron. Este o plaja destul de mare. La o simpla cautare pe google poti gasi firme care au tarif 90 ron/ tva inclus pentru tractari in Bucuresti, masini pana in 1,2 tone.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.tractariautoieftine.ro/preturi-tractariauto-ieftine.html

Asistenta rutiera - unde suni daca ramai in pana?
alex
#8 -

Intre timp avem companii romanesti care asigura asistenta rutiera chiar si in Europa

Eu apelez la serviciile celor de la 9695, dar strict pe perioada concediului, cand nu am chef sa-mi strice distractia vreun eveniment neprevazut. In Romania te descurci relativ usor, afara poti avea probleme de limba in tari precum Bulgaria,Grecia, Turcia, Serbia, Croatia, e de preferat sa discuti doar cu un operator call center si apoi se descurca ei local. https://www.9695.ro/#Asistenta_rutiera

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera