As vrea sa imi public jurnalul intim, ma puteti ajuta?!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sunt o tanara delicata si nepretentioasa din punct de vedere intelectual. Si as vrea foarte mult sa stie toata lumea asta. Asa mi-a venit ideea sa imi povestesc viata pe site-uri si forumuri publice:)

Uitati si voi ce mi s-a intamplat. Iubesc un tanar vanjos si sunt plina de sperante. Dar totul pare in pragul naruirii, sau cum se zice... pentru ca caci el acum ma ignora si evita, plus ca e vita ca face asta doar c-am stat si io o data de vorba la telefon cu fostu:

"Mai pe de o parte l-am inteles ca s-a suparat. cam asa a fost situatia.... eu la ell.... in pat..... fericiti nevoie mare...suna tel.: fostul meu(cu vare am ramas prietena).ok/.......np....dar fosul putin baut a inceput: si.... esti goala??? esti pe treaba???? aaa de ce raspunzi greu ?tot pe treaba esti???/ da ala stie cu cine vb?Eu: daaa  el:  >:( da de ce i-ai spus... ma rog...i-am inchis tel. faza e ca se aude tot ce vb la tel meu din ext.
moment din care ( cand am inchis tel) actualul: hai sa ne imbracam
si inm 5 min eram acasa si el pleca in oras
Nu am comentat. Poate si pe mine m-ar fi deranjat sa aud asa ceva......dar 0 sapt sa ma evite si sa rupa cea relatie in care u chiar imi puneam sperante???
si de ce pana mea ma doare asa de tare??? nu eram decat de 2 sapt. impreuna....."

Ce ma stiu eu face acum?:((2 comentarii

As vrea sa imi public jurnalul intim, ma puteti ajuta?!
baba007
#1 -

Mda

Uita-l ... nu merita sa iti bati capul ... e plina lumea de baieti ... cauta si tu unu care te intelege si care te apreciaza pentru ceea ce esti tu ... si nu pentru ce iti spun fostii prieteni la telefon ... Parerea mea e ca nu merita si ca e un individ periculos daca de la atata lucru a facut atatea besini ...

As vrea sa imi public jurnalul intim, ma puteti ajuta?!
Nutzu
#2 -

ce mai cauta si povestea asta aici?

Poveste exemplara pentru mediul urban al relatiilor dezlanate si anormale. Nu are nimeni nici o vina. Sau toata lumea e vinovata. Fostul ca te suna, tu ca ii raspunzi in momente Complet nepotrivite sau Noul pentru ca nu e suficient de motivat sa afle despre ce a fost vorba defapt. Superficial si expeditiv. Lets all move on.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera