Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Arta tatuajelor este veche de sute de ani si ascunde un inteles cunoscut intr-un grup restrans. Tatuajele inseamna creativitate, originalitate, personalitate si simbolism.

Ii stiti pe artistii-eroi, pasionati de culori si desene, de la Miami Ink? Haideti sa vedem unde am putea gasi unii ca ei in Bucuresti.


1. Roxy Tattoo Design Bucuresti unde iti poti face tatuaje permanente, tatuaje semipermanente si tatuaje cover up ( peste cele vechi). Programul este Luni-Vineri 14.00-20.00 iar sambata 10 -16.00. Salonul este situat in zona Stefan Cel Mare.

Autorul site-ului discuta despre un subiect tabu : asocierea tatuajelor cu drogurile si alcoolul. Interesant de citit aici.

Despre preturile lor si despre cum se calculeaza pretul unui tatuaj ar fi indicat sa cititi post-ul acesta. Este un proces care tine de dificultate, marime, culori, locul de pe corp s.a.

Sziget 2007

2. Black Ink Studio este un alt salon autorizat de tatuaje si body piercing  din Bucuresti. Acesta se afla in zona Universitatii, pe bd IC. Bratianu, nr 27-29. Site-ul nu este deloc bogat, dar gasim o galerie cu tatuaje si informatii despre cum sa ingrijim un tatuaj.

BESTFEST 2008 - Sunrise Avenue

3.
Poate ca unul dintre cele mai cunoscute saloane de tatuaj din Bucuresti, este Fashion Tattoo de pe Bvd. Ion Mihalache, cel cunoscut ca "salonul lui Marius Niculae" (fotbalist).

Preturile sunt mai ridicate decat in alte saloane, dar baietii lucreaza cu indemanare si talent.  

Am gasit si aici o bogata galerie foto si din experientele metropotamilor va asiguram ca este foarte curat si safe, atat pentru tatuaje, cat si pentru piercinguri.
Program: L-V 12:20, S 11:16

Sziget 2007

4. Industrial Tattoo, de pe Ion Brezoianu, are un site cel putin original. Nu cunoastem prea multe detalii despre el, dar pare interesant si putin altfel. Aruncati si voi o privire aici.


5. Un alt salon este cel intitulat "Next level Tattoos Costi", cu un centru in Bucuresti si altul in Targu-Jiu. Nu prea ne-a incantat sectiunea "tatuaje mici si dragute", dar ramane sa decideti voi daca va plac sau nu artistii de aici.

In Bucuresti ii gasiti in Drumul Taberei, zona orizont, Strada Marcu Mihaela-Ruxandra nr.3.


6. Saloane de tatuaje intalnim si in Vitan Mall - Body Art Tattoo Studio, in Plaza Romania, dar legendele urbane care circula nu va imbie sa va riscati pielea la aceste saloane.

Sziget 2007

O ultima solutie sunt free-lancerii , tattoo artists pe cont propriu care vin si la domiciliu...

Pe langa saloanele de tatuaje artistice si piercing-uri, mai exista un alt tip de saloane de tatuaje, cele estetice care inseamna machiaj permanent sau semi-permanent. Tot aici se pot face si tatuaje temporare.

Blooms si Machiaj Tatuaj sunt unele dintre acele saloane care iti dau sprancene permanente sau sa te scutesc sa-ti faci in fiecare dimineata conturul buzelor.


Mai stiti voi alte saloane de tatuaje si piercing in Bucuresti? Pe care le recomandati?

Mai citeste si:

Pe ce dam banii: Piercinguri
Despre piercinguri genitale
24 comentarii vrei sa comentezi?

1 - 10 din 24 comentarii

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
utopia
#1 -

Comentariu nou

ca in miami ink nu cred ca exista vreunul inca la noi in tara :)
dar cel pe care l-ati descris voi a fi putin „altfel” chiar m-a surprins...
anywayz, stiu ca s-a mai deschis un salon acum de curand, cred ca nici nu l-au terminat inca de aranjat, in gangul ala mic dintre lipscani si blanari, fix langa interbelic.

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
mda
#2 -

blabla

exista si artisti mai tari ca miami ink, cautati bizzzart tattoo pe net.. sunt romani. iar daca vreti din afara , cautati boris tattoo, robert hernandez, joshua carlton, paul booth. iar miami ink sunt niste cacatzi comerciali, v-au prostit televizorul :(

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
IoanaS
#3 -

Comentariu nou

costi tattoo e langa blocul in care stau de un an... trec pe acolo in fiecare zi... si totusi nu l-am vazut niciodata. e ascuns bine :)

o prietena a incercat http://www.lylystyle.ro (cel de pe calarasi) si personalul a fost foarte de treaba. din pacate nu aveau culorile pe care le voia ea, asa ca n-am apucat sa testam si calitatea tatuajelor.

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
Diana T.
#4 -

Bravo

Toate laudele către Industrial Tattoo! Lucrează extraordinar, asta din ce am văzut pe pieile prietenilor mei, am început să mă gândesc serios să le fac şi eu o vizită, să mă "însemn" :D

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
anamaria
#5 -

Comentariu nou

Si eu am auzit numai lucruri bune de Industrial Tattoo si am si vazut niste tatuaje facute de Teo. Lucreaza excelent

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
vladinho
#6 -

in plaza?

nu stiam ca exista in plaza romania salon de tatuaje :|

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
iulia
#7 -

despre

industrial tattoo, le-am facut o vizita de curand, mi-a placut salonul si baietii au fost f ok si par priceputi in ale tatuajului, dar preturile sunt pe masura locatiei si a salonului: fix langa cismigiu, vizavi de sala palatului :) Platiti bine pentru un tatuaj profi.

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
cineva
#8 -

Comentariu nou

preturi orientative ne spuneti?

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
iulia
#9 -

first of all

preturile, dupa cum am specificat, sunt foarte greu chiar si de aproximat intrucat orice tattoo artist "taxeaza" pentru culorile folosite, complexitatea modelului chiar si pentru pozitia pe care o are el in timp ce iti face tie modelul, mai mult sau mai putin confortabila si evident pentru marime, umbre, linii. So, cam greu de aproximat, eu iti spun din experienta proprie ca, pentru un tatuaj de cam 8-10 cm2, in Bucuresti, platesti in jur de 200-250 lei sau chiar mai mult in saloane ca Industrial sau Fashion Tattoo.

Arta tatuajelor in Bucuresti - la ce salon mergem?
eu
#10 -

Comentariu nou

n u mi se pare k miami ink sunt niste kktzi ..sunt chiar tari mai ales chris garver..in plus aia kre i-ai enumerau u sunt niste satanisti..dc tzi-ai face tatuaje cu draci?..eu dak mi-as face mi-as face cva discret si as avea incredere doar in cei d l miami:P..fuck

1 - 10 din 24 comentarii

d'ale zilei...

Intentionati sa votati la alegerile prezidentiale din toamna?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera