Arta fara limite - premiile LG pentru originalitate si creatie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Campania LG "Fara limite" s-a incheiat cu un vernisaj si o gala de premiere a castigatorilor la cele trei concursuri organizate pe parcursul campaniei. Dupa ce initial au apelat la blogosfera, de data aceasta si-au indreptat atentia asupra artei si a tinerilor artisti si au pus la cale noua provocare "Arta fara limite", concurs de pictura si grafica pentru elevii liceului Tonitza din Bucuresti.

arta fara limite arta fara limite

In perioada 18 septembrie - 16 octombrie s-au primit inscrieri din partea elevilor, lucrari de pictura clasica sau grafica. Apoi lucrarile au fost jurizate de catre actorul Mihai Malaimare, artistul Mircea Deaca, Constanta Gudina, directoarea Impremeriei Statului, si Adrian Braiescu, inspector Ministerul Invatamantului.

Vernisajul a avut loc ieri, pe 19 noiembrie la Intercontinental, completat de muzica Luizei Zan si a trupei sale. Iar cei ce nu au apucat sa vada lucrarile inscrise le gasesc in cadrul expozitiei virtuale de pe site-ul concursului. Castigatori au fost alesi Rosca Daniel, elev in clasa a XI-a, la categoria pictura si Bilius Maria, la categoria arta digitala.

pictura digital
Rosca Daniel - Lantul vietii & Bilius Maria - Alice

Si de data aceasta bloggerii au fost implicati in campanie, chiar daca nu au mai fost cei care au lansat provocarile, ci cei ce trebuiau sa raspunda. Cristian Manafu, Bobby Voicu, Victor Kapra si Catalin Ticheru vor trebui sa raspunda ideilor lui Vali Virdol, care le-a propus urmatoarele: sa faca un set de carti de vizita personalizate cu lucrarile elevilor de la Tonitza - Manafu, sa promoveze arta digitala pe blogul si site-urile de care se ocupa - Bobby Voicu, sa foloseasca o semnatura virtuala pe blog/email cu "Promovez arta digitala" ce linkeaza la galeria expozitiei - Victor Kapra. Iar Catalin Ticheru se va ocupa de impartirea unui set limitat de stickere pentru laptop facute cu imagini ale lucrarilor inscrise in concurs.

Mai multe informatii despre campanie gasiti aici.1 comentariu vrei sa comentezi?

Arta fara limite - premiile LG pentru originalitate si creatie
Dragos
#1 -

Foarte frumos

Am fost prezent la eveniment si a fost unul foarte reusit!

Tinerii artisti au avut lucrari frumoase, LG a fost la inaltime cu initiativa si cu premiile iar Luiza Zan&Band au cantat excelent (are o voce superba tipa!).


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera