Animalutz de Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Avem si noi un metropotam, l-am crescut de cand era cat o manuta, l-am vaccinat, l-am hranit cu toate bobitele minune si i-am cumparat doar conservele cu retete speciale, i-am daruit mingiute si jucarii piuitoare, si l-am aranjat cu fundite sau coliere cu tinte. Cu multa dragoste l-am purtat peste tot (ca sa se vada ca al nostru metropotam este cel mai cel) si nu a fost moft pe care sa nu i-l ingaduim.

Dar o sclipire de melancolie pluteste in ochii lui. Panicati, ne gandim ca este vorba de un virus, de o epidemie varateca si cautam grabiti ajutoare. Sa vina repede, sa vina acum! Sunam la 9331 sau la 653.12.07 si aflam ca lucreaza non-stop si  ca sunt pregatiti corespunzator pentru orice fel de interventii. Daca au ingrijit ei o caprioara, de ce nu s-ar ocupa si de un metropotam?!

:)

Costurile difera de la animalut la animalut. O deplasare incepe de la 20 ron si cu tot cu consultatie si tratament ajunge pana la 50-60 de ron. Iar noapte, tariful se dubleaza. De, urgenta e urgenta. Dar uite am gasit si varianta asta, doar 5ron deplasarea, dar nu au program noaptea.

Cum examenul medical l-a trecut cu brio, semn ca este tratat regeste, ce sa il tulbure oare pe micul metropotam?! De singuratate nu se poate plange, nu? Sau poate doreste mai mult decat o companie bipeda...pai, atunci hai sa incercam poate ii gasim jumatatea perfecta.
Doar, doar sa mai dea din nou din coada.

Sau doar sa fie de la moda? Sa se fi saturat sa aiba mutra de mops, si tenteaza un look de canis.Asa ca trebuie sa dam fuguta pana la un salon, sa scapam de vechea infatisare, pentru una noua, metropocool. Si pentru mici retusuri putem sa ne aprovizionam cu cosmetice de aici.

Adevarul e ca nu ne-am obosit sa il aducem in pas cu tendintele momentului, si poate rad prietenii lui de el ca poarta si acum vechea colectie. Asta se rezolva repede si nici macar nu trebuie sa ii disturbam din mediul sau confortabil, caci metropotamul nostru cel comod isi poate face cumpariturile on-line.

Acum, ca l-am adus in ritm cu toate animalutele urbane, e timpul sa ne ocupam si de noi si sa fugim in vacanta, iar pe metropotam il lasam in maini grijulii si dragastoase. Stiu ca nu e ca la mama acasa, dar arata binisor si o pensiune, si asa esti sigur ca nu va uita nimeni sa-l pimbe sau sa-l hraneasca la timp. Si ca sa fim siguri ca nu se plictiseste ii lasam sa discute si cu alte animalute aici sau aici.

Pentru alte adrese, sfaturi si alte informatii utile incercati aici si pe aici si de ce nu, aici. Si daca nu aveti inca un pet, puteti incepe prin a va informa de aici.


Foto de aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera