Am petrecut cu Niste domni si fiii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tatii lipseau, dar fiii erau toti stransi in jurul unei mese pline cu sticle de bere si discutau diverse. La Niste domni si fiii toti pareau a se cunoaste intre ei si rearanjasera localul dupa bunul plac, asa ca tot dadeai din scaun in scaun in incercarea de a ajunge la o masa libera. Cum jos nu aveai loc de marea si fericita familie care isi desfasura obiceiurile.

La al doilea nivel, cu totul alta poveste, doar o masa ocupata de... un fiu ratacitor. Aici noi controlam scaunele, asa ca ne-am asezat frumos. Am stat putin si am realizat ca aici fiecare trebuie sa contribuie la prosperitatea afacerii si am coborat, am comandat, am vrut sa si platim dar nu s-a putut (din lipsa de material pentru rest). Nu-i problema, nu ne grabim am zis.

niste domnii si fii

Dar ne-am razgandit repede deoarece localul nu poseda o aerisire care sa sustina aer respirabil si nici aer conditionat care sa-l mai racoreasca (zile ca cea de azi implora prezenta unui astfel de aparat). De unde stateam se vedea perfect ecranul plat montat pe perete la o inaltime acceptabila doar pentru cei de sus, deoarece jos slabe sanse sa se vada ceva inteligibil.

niste domnii si fii

Dar cum nu eram acolo pentru filmul de seara, am incercat o conversatie care nu ne-a mers deoarece muzica era data prea tare. Singurele lucruri care se auzeau erau muzica si strigatele celor de jos, noi intre noi mai putin. Si ca sa ne simtim ca intr-un pub zgomotos pana la capat, muzica era pe masura, un rock suparat, dar un pic celtic (daca se poate spune asa ceva).

Preturile micute, ca doar eram intre tati si fii. Berile, doua la eticheta erau una 3,5, cealalta 4,5 lei. Sucurile sunt tot pe acolo, cafeaua si ceaiuri in jur de 5 lei, doar frappe-ul creste stacheta la 8 lei, vinurile se invarteau pe langa 20 de lei, iar tariile intre 6 si 10 lei.

9 comentarii

Am petrecut cu Niste domni si fiii
Degetica
#1 -

Interesant

Acum nu mai e asa mult fum, e aer conditionat, e si caldura, e cum trebuie sa fie... :P

Am petrecut cu Niste domni si fiii
o fiica
#2 -

pff

"rockul" ala suparat, dar un pic celtic se cheama irish punk.

Am petrecut cu Niste domni si fiii
io
#3 -

Comentariu nou

du-te la bamboo! acolo ii intelegi si tu pe consumatori.tre' sa faci precum acasa sau la petrecerile la care te duci tu si faci recezii d-alea asa zis inteligente.ascultati manele!ps.aia nu te dau afara? aaa...te-ai angajat cu spaga! ne scuzati domnu' !

Am petrecut cu Niste domni si fiii
Ihrielle
#4 -

Comentariu nou

Slab articol

Am petrecut cu Niste domni si fiii
gigi marga
#5 -

Comentariu nou

comentariu de retardata. e perfecta pleznitoarea aia de carciuma. daca vrei liniste du te in parc sau la teatru. de aia ii zice bar ca e cu fum si cu muzica si cu scandal

Am petrecut cu Niste domni si fiii
o alta fiica
#6 -

Comentariu nou

barul asta e ca pentru o familie de prieteni, tocmai pt ca ma duc la bar si cer ceva de baut sau ca pot sa schimb muzica sau ce-i la televizor, ma face sa ma tot duc acolo cand am chef de un loc in care sa ma simt ca acasa.
pacat de recenzie, e cu adevarat un loc in care trebuie sa mai mergi ca sa intelegi ce e acolo

Am petrecut cu Niste domni si fiii
icsicsics
#7 -

pai mai mult ca in articol

nici ca e prea mult de zis de barul ala...
poate in afara de poza lui vlase drept iisus care merita pt pitoresc.
dar intr-adevar chiar e o spelunca(fara aer , incomod,urat decorat). Acum nu stiu cum o fi dupa ce l-au marit, dar ma indoiesc ca e prea departe de initial.

Am petrecut cu Niste domni si fiii
sumatra
#8 -

Comentariu nou

Daca nu ma insel prea tare, conceptul locului e de punk (sau ceva in genul)! deci trebuie sa fie dezordine, si fum, si scandal, si berea ieftina!Eu as elimina scaunele cu totul, ca sa nu mai apara tot felul de amatori cu recenzii...nu aveti pe acolo pe la recenzii si vreun rebel, sa il trimiteti pe el sa vedem cum epreciaza Genius Loci? Si cine se plange de ceva, are variante diverse in Centrul Istoric cu muzica "buna", ambianta, aerisire, etc....cum o fi nimerit tocmai acolo?????
Probabil ca recenzia ar trebui scrisa altfel, sa prezinte exact despre ce e vorba acolo, fara critici si considerente personale, ptr ca se adreseaza unui anumit segment de consumatori, si uite asa, cu putin profesionalism, nu ne-am mai chinui unii pe altii!

Am petrecut cu Niste domni si fiii
ayayayay
#9 -

dar vai

ce ma distreaza comentariile astea - se vede ca pana si taranii au snobii lor (no offense... sau stai, e cu punk, YES OFFENSE!)

subscriu la recenzie

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera