Am fost pe acolo - Frame

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lights, camera, action! Daca pentru amatorii de teatru exista Cafeneaua Actorilor... pentru cinefili exista Frame, un club sic cu o tema simpla: lumea filmelor. Situat in centru, in Piata Romana, Frame este locul cel mai potrivit unde poti sa faci un popas dupa ce ai iesit sau de la Patria, sau de la Studio, sau de la oricare dintre cinematografele din centru, pentru a discuta cele vazute si auzite. Acest cocktail-bar care noaptea se transforma in dance club a fost infiintat de o trupa de actori, dintre care il pomenim pe Dragos Bucur.

In club este foarte probabil sa gasesti oameni de toate varstele, din toate mediile, uniti de pasiunea lor pentru filme. Clubul insa nu este exclusiv pentru cinefili si nimeni nu te intreaba la poarta cine a regizat Casablanca, drept parola secreta. Oricine este binevenit aici, fiind un loc curat, interesant si mai ales, situat la inaltime. Pentru a intra in Frame trebuie sa urci. Nu pe scara sociala, ci pe o scara de lemn simpla. :) Astfel, nu exista riscul sa ai senzatii claustrofobice pentru ca trebuie sa cobori intr-un subsol undeva.

2

5
 

Cu asa o tema, ar fi bine sa ai si decoratiile potrivite. Peretii sunt zugraviti in tonuri calde si inchise, dar adevarata ambianta reiese din vechile aparate de filmat si rolele de film agatate. De asemenea peretii sunt impodobiti cu postere, poze cu cadre din filme si cu imagini retro, care-ti aduc aminte de epoca de aur a Hollywood-ului. Langa intrare se afla pozitionat un pian, iesit parca din anii '30 sau '40, epoca jazzului si a filmelor noir.

Atmosfera este destul de classy, fara a fi insa pretentioasa. Muzica din timpul orelor de bar (nu cea de noapte, de club) iti va aduce cu siguranta aminte de un score al vreunui film mai nou sau mai vechi. Cu cate se intuneca mai mult afara, cu atat repertoriul muzical se indreapta spre hiturile mai cunoscute.

3

4

Din moment ce nu se afla intr-un subsol, Frame este un club incapator cu mai multe incaperi. Unele dintre ele au masuta scunde inconjurate de canapele si tabureti de plus, iar altele au masute si scaune de lemn. Sa nu uitam nelipsitele lumanarele decorative cumparate la cutine din hipermarket. Ce e bine este ca se poate veni fie cu mai multi prieteni si sa rapiti una doua canapele, fie cu iubitul sau iubita si sa va retrageti mai in spate, in siguranta semi-obscuritatii rosiatice.

In Frame se servesc traditionalele bauturi alcoolice (bere, vodka, gin, rom) si cocktailuri (Pina Colada, Sex on the beach, Daiquiri etc). Pentru amatorii de whiskey, avem whiskey de patru feluri: scotian, irlandez, bourbon si malt whiskey (printre care si Glenfiddich, cel mai bine vandut whiskey de malt din lume, care se distileaza intr-un singur orasel undeva in nord-ul Scotiei :) ). In Frame se prepara o serie de cocktailuri speciale, botezate pentru cu denumiri cel putin reprezentative: Oscar, Charlie Chaplin, Rudolph Valentino, Scarlet O'hara, Casablanca, Casanova, Humphrey Bogart.

Frame este un loc numai bun pentru organizarea de evenimente, si de multe ori aici au loc concerte sau vizionari de filme. In plus, exista si perioade de happy hours in zilele de luni si marti, de la ora 17.

Daca esti cinefil, daca-ti plac locurile romantice/telegenice si daca nu vrei sa pierzi oportunitatea sa dai nas in nas cu un actor sau un regizor, felicitari. Esti un client potential perfect pentru clubul Frame. Acum du-te si valorifica-ti potentialul.

Motor!

Sursa fotografii

2 comentarii

Am fost pe acolo - Frame
d
#1 -

?

cum ajung in frame ? pas cu pas , nu reusesc sa ma prind
:D

Am fost pe acolo - Frame
amdraci
#2 -

cum ajungi

Dupa KFC Romana dai de un gang, locul pe unde se face accesul si catre OTV. In capat faci stanga si la vreo 50m vezi o casa cu un iCafe la subsol.

Acolo este Frame.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera