Am fost pe acolo: El cafe de mi finca

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un local micut, dar sarmant unde umbla un zvon ca se gaseste cea mai buna ciocolata cu menta de prin oras. Adica nu acea zeama indoita cu apa, produsa instant ci o bautura cu mai multa prestanta si densitate.

cafe de mi finca

Din pacate, cand am ajuns noi ciocolata nu aveau, dar din experiente mai vechi si ceva amintiri putem spune ca intr-adevar ciocolata aromata este foarte buna. Pentru 8 lei  iti satisfaci poftele cu arome, iar varianta clasica este 6 lei.

cafe de mi finca

Finca inseamna in spaniola plantatie de cafea, si cu gandul la el cafe ne-am orientat spre specialitatile cu cafea. Asa ca am petrecut intre o cafea mexicana cu tequila si una italiana cu amaretto, ambele la 10 lei. Din ciclul specialitati autohtone, pe lista cu bauturi am mai gasit si cappucino sau frappe, intre 6 si 8 lei.

cafe de mi finca

Locul micut este foarte intim si linistit, preferat din cate am vazut de cupluri. Totusi nu acelasi lucru se poate spune si despre serile cand se proiecteaza meciuri. Atunci cu greu mai gasesti loc, iar cuplurile cedeaza locurile grupurilor mari si galagioase. In plus, avand in vedere ca localul se gaseste langa SNSPA, proprietarii nu vor fi nevoiti vreodata sa-si faca griji pentru lipsa clientilor.

cafe de mi finca

Muzica in schimb cam lasa de dorit, nici linistita, nici ritmata, nici suparata, ci mai degraba slagarele momentului. In schimb sunt unele seri in care se pune doar muzica latino si lumea danseaza o salsa sau un merengue pana cand efectul energic al cafelei dispare complet.

Din pacate meniul nu include si specialitati mexicane, doar poate italienesti, paste (intre 10 si 13 lei) si pizza (intre 9 si 15 lei). Iar deserturile desi bine facute sunt putine la numar, in jur de 10 lei. Noi recomandam cu draga inima banana split.

cafe de mi finca

Pentru cei obisnuiti cu alte bauturi care nu au ciocolata sau cafea, berea incepe de pe la 6 lei, cocktailurile sunt intre 10 si 15 lei, iar "shut-urile" sunt 10 lei.

El Cafe de mi Finca se alatura grupului de cafe-baruri interesante din centru, in care merita sa te opresti cel putin odata in viata. Urmeaza reteta simpla dar de succes a combinarii canapelelor comode, cu cafele bune si surse de lumina difuza.

El Cafe de Mi Finca este pe Str. Vasile Alecsandri nr. 31 comentariu

Am fost pe acolo: El cafe de mi finca
Ana
#1 -

Comentariu nou

Finca inseamna ferma in spaniola.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera