Am fost pe acolo - Utopia Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

S-A INCHIS

Utopie = Ideal, conceptie politica sau sociala perfecta, dar irealizabila (din cauza conditiilor obiective date).

Clubul Utopia nu este o conceptie irealizabila. Se intampla sa fie foarte real. Imginarul intervine in ecuatie numai in urma consumarii unor cantitati considerabile de alcool. In rest what you see is what you get: un club de rock/rockeri, dotat deopotriva cu scena si ring de dans.

utopia

utopia

Utopia este un club ultrA-central (se afla in pasajul Vilacrosse), incapator si care nu te lasa fara bani de taxi. Adica preturile la bauturi si la tigari sunt destul de mici. Numai bune de buzunarele rockerilor.

utopia

Utopia

Utopia

Ce ne place la Utopia este faptul ca pare un Expirat all grown up si gata de independenta. Este tot la subsol dar parca e mai mult loc. Are tot masute si scaune joase, dar parca sunt mai comfortabile.

Pe pereti sunt agatate postere cu numele clubului, inconjurat de diferite desene abstracto-poetice. Stiu unde ma aflu. Nu trebuie sa-mi reamintiti. Poate mai bine ar merge niste postere cu formatii, sau mai multe desene de genul celui de la intrare si din spate. Daca tot am inceput o treaba, sa o ducem pana la capat.

Utopia

Si sa nu uitam ca si closetele sunt mai inalte. Desi trebuie sa admonestam proprietarii pentru lipsa oglinzilor din toalete. Cum sa mearga fetele sa-si pudreze nasurile (traducere: sa “discute” in timp ce se admira) in atari conditii?

Desi are o reputatie de club de rockeri, playlistul contine multe melodii care pur si simplu te fac sa sari de pe scaun and rock that body. Playlistul continea pana si melodii de Bob Sinclair, sau Black Eyed Peas sau chiar si Outkast. 

Cand se punea un Metallica sau un AC/DC instantaneu toti rockerii din club incep sa fac air guitars si sa dea din cap, ca iepurasi Duracell care pana atunci si-au economisit energia.

Asta ne place sa vedem. Oameni care se simt bine, pe muzica buna. O democratie a melodiilor, stropita cu ceva alcool. Doar este un lubrifiant social. Nu?

Utopia Club
Calea Victoriei 16-18, in Pasajul Victoriei
Telefon: 0744 323 712
Program: 17.00 - ultimul client1 comentariu

Am fost pe acolo - Utopia Club
oti
#1 -

fuarte tare

articoulu restpecta intocmai realitatea si e bine ca macar in felul asta cei de la utopia poate s-ar gandi sa puna oglinzi in baie la fete :D ..dar macar e o reclama dintr'aia cu sticla in care m-am chinuit sa-mi prind freza :P ..cat despre muzica, nu am nimic de comentat, chiar nu ai cum sa stai degeaba nici daca ai vrea. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera