Am fost pe acolo - Bellucci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
"Ce inseamna Bellucci? Inseamna ceva sau doar suna bine? Monica Bellucci stie ca numele ei e folosit de o cafenea?" sunt cateva intrebari care-mi tropaiau prin ganduri dupa ce am iesit din cafe-barul Bellucci.

Bellucci

Sunt intrebari la care nu am gasit inca raspunsurile (poate ma ajutati), si nici nu ma astept sa se intample prea repede. Cel putin nu mai repede decat mi-a trebuit ca sa gasesc localul cu pricina, care se afla pe strada Benjamin Franklin, la vreo 5 minute mai sus de Ateneu.

Este un local care din punct de vedere estetic nu poate decat sa placa, cel putin interiorul. Noi am avut inspiratia nefericita sa stam afara, la o masa pusa la repezeala pe trotuar (pare-mi-se) pe principiul "hai sa incropim si noi o terasa rapid ca tot a venit vara".

Bellucci

Bellucci

Interiorul arata mult mai bine. Frumos si decorat cu gust. Fotolii rosii, balustrada si scari aurii, podea lustruita, "plasma" pusa la inaltime si deasupra trei ceasuri care arata ora in New York si Hong Kong. Bucuresti nu apare. In schimb apare Bellucci. Well, amandoua incep cu B si se termina cu I. Close enough. :)

Bellucci

Bellucci

Pana si toaleta mi s-a parut ca arata ingrijit si elegant, desi cred ca un singur closet pentru fiecare dintre sexe este cam putin.

Cum am spus, am stat afara la aer, daca se poate numi asa. In aceasta aventura "monoxidata" ne-au insotit pe calea undelor sonore George Michael si nelipsitul Julio Iglesias. Au fost mai multe melodii de George Michael, probabil o pregatire pentru concertul care va urma joi.

Cu interioare elegante si o bogata paleta de cafele si ceaiuri, Bellucci poate fi o optiune perfecta pentru o iesire, daca se intampla sa te afli prin centru si te-ai plictisit de locurile traditionale. Deschiderea sa a fost un eveniment monden de mare valoare, care a atras vedete precum Bogdan Stelea si Andreea Raicu. Ah, who cares? Nimeni, dar ni s-a parut haioasa combinatia. :)

Din acelasi mini-articol spicuim: "cu o vedere spectaculoasa spre strada". Nu vrem sa fim carcotasi (ok, poate ca vrem) dar ce este asa de spectaculos la o strada, in cazul in care nu este vorba despre "the yellow brick road"?

Bellucci

Bellucci

Spicuim din meniu cateva familii interesante din randul cafelelor, si anume expresso (simplu, doppio, deca, machiatto, lungo, ristretto) cu preturi intre 8 si 12 lei, capuccino (amaretto, fragola, amareno, arancia si ciocolatto) la 12,5 lei si cafele speciale (irish, jamaican, ginseng) la 17 lei. Un frappe este 12 lei.

Daca sunteti oameni de ceai, aveti de ales intre ceaiuri cu infuzie de fructe sau plante, ceaiuri la plic de matase (Moulin Rouge, Picatura de Aur, orange cream, assam) la 10 lei si diferite feluri de ice tea la 11 lei.

O bere Corona te va costa 14 lei, in vreme ce restul berilor (Pilsner, Heineken, Budweiser, Ursus) vor costa in jur de 8 - 10 lei. Din meniu nu lipsesc nici cocktailurile alcoolice, non alcoolice, digestive si bauturi tari.

Ah, si sa nu uitam de inghetata, care costa 14 lei insa n-am incercat-o dar merita sa stii despre ea daca te afli in zona intr-o zi zapusitoare si vrei sa te racoresti putin intr-un decor italian.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera