Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
O noutate in Bucuresti: de cateva zile s-a deschis la Baneasa un cinema drive-in digital. Cinematograful pentru cei cu masini se afla pe laterala dreapta a mall-ului Baneasa Shopping City, iar intrarea se face pe extrema dreapta, prin spatele Ikea.

harta drive in
harta de pe site

Cinema-ul a fost improvizat pe un teren viran dintre mall si Ikea, care arata inca destul de rustic, ne-asfaltat, dar cu culoarele semnalizate bine cu jaloane fosforescente. Are si un barulet de unde poti lua floricele (~10 lei), nachos (~14 lei), cafele, sucuri (~6 lei), chiar si bere, ca sa ii faci in ciuda soferului :). Exista, desigur, si toalete.

Proiectiile incep in timpul saptamanii la 21:45 (un singur film/seara), iar in weekend (vineri-duminica), al doilea film incepe la 00:45.

Saptamana asta (5-11 iulie 2009) filmul de la 21:45 e Ice Age 3, iar cel de la miezul noptii e Transformers 2.

Biletul costa 15 lei in timpul saptamanii si 20 in weekend sau la avanpremiera (pentru adulti). Biletul pentru copii, elevi si studenti e 10 lei.

Nu e nevoie sa ajungeti acolo la ora fixa, puteti veni mai devreme, va parcati masina acolo si plecati (de voie, de nevoie) in mall. Aveti grija insa sa fiti inapoi in drive-in cinema cu 15 min. inainte de inceperea filmului, ca sa nu vi se anuleze biletul.

Ascultarea sonorului se face la radio, pe frecventa 95.6 FM si se aude foarte bine sunetul in original (am avut un moment de panica intrebandu-ne daca nu cumva o fi dublat - n-a fost).

drive-in2 drive-in1

Capacitatea de 300 de masini era ocupata aseara cam pe o treime, sa zicem, ceea ce a fost bine, pentru ca ne-am putut alege locurile central. Am senzatia ca de pe jumatatea stanga a parcarii-cinema nu se vede prea bine, pentru ca ecanul nu e tocmai la mijloc.

Trecand si peste mitocaniile tipice concetatenilor nostri, care s-au gandit sa ignore culoarele pentru cate O masina si sa se aseze ca sardelele, cate DOI pe loc, a fost distractiv sa vezi filmul din masina, sa poti comenta si rade in voie, fara sa iti deranjezi vecinii de rand. Amuzant ni s-a parut de asemenea ca nu toata lumea venise sa vada filmul. Hm... si totusi nu parea cel mai romantic loc cu putinta :)

Mai vrem cinema-uri drive-in. Mai ales la mare. E o initiativa foarte misto, cu costuri minime si... a-hem... satisfactii maxime. Sau macar decente.


PS: S-a deschis inca un cinema in aer liber, Garden Cinema, pe Doamna Ghica nr. 5, in Tei
8 comentarii

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Dana
#1 -

atentie

daca ploua sau va e prea cald, o ora de stat doar cu motorul pornit (pt stergatoare/AC) va poate consuma bateria..

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Bazilide
#2 -

Dana tu ai permis?

Daca ai motorul pornit, alternatorul va incarca bateria deci nu se va ,,consuma,,. Consumul pentru 2 ore cu motorul pornit la ralanti nu cred ca trece de 1,5 litri benzina, iar la un diesel e aproape neglijabil.

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
jormania
#3 -

ah, ce ma bucur!

doua ore cu motorul pornit... deci e minunat sa aflu ca nu e o problema pentru baterie. bine ca e ok si din toate celelalte puncte de vedere, nu? astept mai multe lucruri de facut cu motorul pornit, sigur se poate! petrol e, aer curat e, nimic nu ne impiedica sa progresam.

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Cristina
#4 -

Comentariu nou

Hai, zau, ce va agitati asa? Carcotasilor :)

Spectacolele sunt la 10 seara, cinema-ul e in camp, nu in mijloc de betoane, nu e asa de cald cat sa nu poti sta fara AC.

Daca ploua, intr-adevar, ghinion. Cu sau fara probleme de baterie, nu e placut sa vezi un film printre stergatoare. Poate ca trebuia sa iti alegi o alta zi in care sa te duci la drive-in cinema.

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Dana
#5 -

opriti motoarele, or else.. :)

bazilide, trec peste ironia gratuita si iti spun ca eram acolo cand s-a intamplat. personalul de la mall sigur isi aminteste (au cautat 2 ore cabluri si cand le-au adus erau stricate..)

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Eva
#6 -

ironie gratuita?

Singura modalitate ca ceea ce a zis Dana sa se fi intamplat ar fi daca motorul masinii nu era, de fapt, pornit, si cheia era in contact in acea pozitie intermediara care ii permite, radioului, de exemplu, sa functioneze.
Cu motorul pornit e exclus sa se descarce bateria din cauza stergatoarelor. :)

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
Bazilide
#7 -

scuze dana

nu voiam sa trec de ironic, voiam doar sa dau o informatie corecta

Am fost acolo: Cinema drive-in Baneasa
sergiu
#8 -

Comentariu nou

se poate descarca bateria si cu motorul pornit.....daca e stricat alternatorul :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera