Altitudini culturale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Desi la al doilea numar, revista Altitudini s-a lansat, oficial, cu tot tacamul (incluzand vin alb/rosu, catering,  muzica, flori si lumanari pe masa) abia aseara, la Muzeul de Geologie. De ce asa tarziu? Explica Ion Bogdan Lefter, spunand ca a vrut ca mai intai revista sa devina cunoscuta si cei prezenti sa stie si sa inteleaga despre ce este vorba.


violonista repetand la garderoba

Condusa de Ion Bogdan Lefter si de Adriana Petrescu, Altitudini isi propune sa impuna un discurs critic, dar relaxat, nu scortos in cultura romana si sa aiba un stil modern, in pas cu mersul lucrurilor. La Altitudini mari, aerul se rarefiaza, spune Vlad Arghir, desenatorul revistei si, tocmai de aceea, si lookul sau este unul aerisit si usor de citit.

Discursurile redactiei au fost scurte si la obiect, ceea ce lui metropotam i-a placut in mod deosebit, plictisit peste masura de vorbaria goala de la astfel de evenimente. Organizarea a fost foarte buna, cu o nota discreta si eleganta.

 
Ion Bogdan Lefter si Adriana Petrescu

Cunoscand stilul domnului Lefter inca de pe vremea cand conducea Observatorul Cultural, suntem convinsi ca  revista va avea atitudine si in mod sigur nu va trece nevazuta.


Ion Bogdan Lefter

Cei prezenti, majoritatea oameni de cultura, jurnalisti, dar si studenti s-au simtit bine la Altitudine, intr-o atmosfera prieteneasca si au dezbatut chestiuni culturale la un pahar de vin.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera