Alte detalii despre evenimentul de ieri din UK

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Citind presa romaneasca de astazi am observat ca nimeni nu a oferit detalii despre cum anume intentionau teroristii sa arunce in aer avioanele - avioane ce apartineau de Continental, American si United, exact companiile americane ce au fost vizate si in 9/11 din SUA.

Prin urmare, teroristii intentionau sa aiba sticle de bauturi racoritoare ce ar fi fost sigilate pentru a parea nedesfacute si ar fi continut lichid original. Aceste sticle ar fi avut un fund fals umplut cu lichid exploziv - practic o combinatie volatila foarte puternica ce ar fi fost vopsita in aceeasi culoare ca si culoarea bauturii din sticla. Pentru a declansa exploziile in avion, suspectii ar fi folosit flashul de la aparate de fotografie, considerate suficient de puternice pentru impact. Se pare c ape lumea asta exista suficient de multe astfel de tipuri de explozive ce ar fi in stare sa arunce in aer un avion cu usurinta.

Orasele tinta ar fi fost New York, Washington si San Francisco fiecaruia din ele fiindu-le alocate cate 3 avioane - in total s-a calculat ca ar fi fost omorati in jur de 4000 de oameni. Modul de pregatire al operatiunilor indica legaturi cu Al Qaeda.

In total ar fi o lista de 24 de suspecti carora li s-au inghetat deja tot ce au prin banci si din care deja o parte e arestata - noi nu ne-am gasit nici un prieten pe lista lor. :)

Alte detalii aici, aici, aici, aici si aici.


1 comentariu

Alte detalii despre evenimentul de ieri din UK
vlad
#1 -

New comment

...metropotam si-a pus in minte sa intoarca Bucurestiul pe toate partile si sa ti-l arate in diverse lumini:
naturala, de club, de reflector, de felinar sau doar de monitor..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera