Albumul unui explorator urban - fotograful care a calatorit in jurul lumii pentru a poza cele mai frumoase cladiri abandonate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dan Marbaix s-a rupt de tiparele fotografiei clasice si a ales sa calatoreasca in jurul lumii pentru a poza cele mai frumoase locuri uitate si abandonate.

Nu i-a fost usor, mai ales ca hobby-ul sau este unul destul de periculos - Dan a fost arestat de 20 de ori pentru ca a incalcat o proprietate privata, in decurs de cinci ani.


Casa uitata a unui doctor din Germania


Camera de comert din Belgia ce a incetat sa fie folosita in 2003. Un invesitor privat vrea s-o transforme intr-o galerie de magazine


Un teatru abandonat din Belgia

Fotograful in varsta de 33 de ani, din Londra, face tot ce-i sta in putinta pentru a ajunge in aceste locuri unice si rare.

Pana acum, Marbaix a calatorit in Italia, Germania, Austria, Olanda si America si a declarat ca satisfactia este mult mai mare decat problemele cu care se confrunta in aceasta meserie.


Un conac abandonat din UK


Fotograful a fost amenintat cu pistolul de politie, in timp ce fotografia aceasta vila din Italia


Pe timpuri, aceasta cladire britanica obisnuia sa fie plina de elevi

Intrebat daca ii este frica atunci cand intra intr-o cladire parasita, Dan spune: "Rareori ma sperii atunci cand intru intr-o cladire abandonata si uitata de lume - nu prea cred in fantome - dar inima incepe sa-mi bata cu putere atunci cand cei de la securitate sunt doar la cativa metri distanta de mine".

Apreciem curajul fotografului si faptul ca prin pasiunea pe care o are ne-a aratat o alta lume, plina de case superbe si uitate.


West Park Mental Hospital in Epsom, Surrey. Spitalul a fost construit in 1923 si s-a inchis in 2003


Dormitorul unui castel din Belgia


O incapere dintr-o casa parasita din Belgia, ce pare desprinsa dintr-un film horror


O biserica abandonata din Belgia

Sursa foto

Citeste si:

Cele mai frumoase 20 de locuri abandonate din lume
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera