Album: Nickelback - Dark Horse

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nickelback este o formatie pe care fie o placi, fie o urasti. Dark Horse este cel mai nou album de la formatia candiana si reprezinta o imbinare de melodii care respecta stilul consacrat de pana acum. Niste power balads, cateva cantece-povesti si mai multe hituri care vor sa fie sexy dar nu reusesc decat sa apara misogine.

Spre exemplu, primul cantec de pe album... Something in your mouth. De la ce vine titlul ma intrebi? Pai refrenul melodiei merge cam asa: "You look so much cuter with something in your mouth".Iar restul versurilor nu fac vreun mare progres in materie de inteligenta. Este ca si cum Snoop Doggy Dogg a decins din palatul lui de cateva zeci de milioane de dolari ca sa le scrie baietilor de la Nickelback un cantec! Cam in acelasi stil sunt facute si Next go round si S.E.X.

Just to get high si Shakin hands sunt povestile de care va spuneam.  Riff-urile de chitara sunt bune, pline de energie dar nu sunt cele mai catchy cantece posibile.

Burn it down
este al doilea cantec de pe album, destul de bun ca sa mai spele din rusinea inceputului cu Something in your mouth. Este un cantec de topait, pentru copii. Gotta be somebody este cel mai comercial cantec de pe album, dovada fiind si faptul ca a fost lansat ca single primul.

Merita pentru ca este exact genul de cantec pe care-l vad sa fie cantat pe un stadion de mii de fani. Nickelback sunt de apreciat macar pentru abilitatea cu care sar de la cantece obscene ("We can do it hanging upside down" - Next go round) la cantece de imbarbatare (''Leave no stone unturned, leave your fears behind" - If today was your last day).

De sigur, s-ar putea spune ca de fapt Nickelback nu stie sa-si aleaga un stil care li se potriveste mai bine, dar Gotta be somebody macar este un pas in directia buna.

Nickelback - Dark Horse (lansat pe 18 noiembrie 2008)

Something in your mouth
Burn it to the ground
Gotta be somebody
I'd come for you
Next go round
Just to get hight
Never gonna be alone
Shakin Hands
S.E.X.
If today was your last day
This afternoon
1 comentariu vrei sa comentezi?

Album: Nickelback - Dark Horse
ana
#1 -

nickelback-the best

nickelback este cea mai tare formatie si cui nu-i place s nu mai comeneteze dak nu are nmc bun d spus,mai ales dak nu va place dc mai asclutati,ipocritzilor!NICKELBACK THE BEST\M/DO U UNDERSTUD?????????????????

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera