Ala negru... de mirosea bine?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Merchandise, merchandise, merchandise. Nu se mai fac filme azi fara merchandise. Iar unele filme, au un merchandise mai nemuritor decat povestea in sine. Cum ar fi, Star Wars de exemplu. Priviti, cugetati si... adulmecati. Darth Vader - gelul de dus!

Vader

Nu am simtit dark side-ul in ele, in schimb gelul de dus Darth Vader are o aroma placuta, tonica, buna de orice baietel care se vrea luptator sith. Pentru cei care nu vor un viitor asa de sumbru, chiar alaturi se gasesc gelurile de dus Superman, facute intru asemanarea frumuselului de Brandon Routh. Nu te fac sa zbori, dar macar te scap de transpiratie.

Vader si Supes

 
Nu am putut rezista tentatiei sa ne jucam cu sticlele, mai ales ca atat ne permiteam sa facem, doar sa ne jucam cu ele. Au un pret destul de piperat: 400.000 bucata.

Vader vs Supes

Vader doborat

Produsele cu aroma de blockbuster se gasesc in magazinele Cora, la raionul de cosmetice. La final, va marturisim, si va rugam sa nu ne faceti sa repetam propozitia asta pentru ca suna foarte stupid: Darth Vader miroase mai bine decat Superman. :)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera