Aievea @ Green Hours

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mi se intampla uneori sa mi se faca dor de anumiti oameni (artisti) si atunci incep sa ma agit, sa-i caut prin reviste sau pe diverse site-uri, ca sa vad daca nu cumva se apropie un eveniment/concert. Cu Electric Brother si cu Vlaicu Golcea am avut noroc, caci joi, 26 iunie, aveau concert in Green Hours cu trupa Aievea (formula in care nu au mai cantat de doi ani).

Aievea @ Green Hours

Bineinteles ca nu puteam rata asa ceva, si daca peste tot scria ca evenimentul va incepe de la ora 20:00, la 20:00 fix am fost prezenti. Organizarea a cam lasat de dorit. Daca nu iti rezervasei din timp o masa, trebuia sa iti gasesti un loc de stat jos prin vreun coltisor sau sa incerci sa te lipesti de un grup care avea masa. Pana la urma, am facut cu greu rost de un scaun, dar unde sa il asez? Timp de cinci minute am stat cu scaunul ridicat deasupra capului incercand sa gasesc un loc mai liber. Cineva mi-a facut semn si sa ma vin spre el, langa bar; m-am dus acolo.     

Aievea @ Green Hours

In fine, am zis multumesc, si mi-am luat ceva de baut. Atmosfera era placuta la un cocktail, la umbra copacilor de pe terasa din Green. Terasa care s-a umplut, ca mai tot timpul, pana la refuz, transformand deplasarile pana la baie sau bar in adevarate curse cu obstacole, si, tot din cauza aglomeratiei, la bar se facuse o coada la care puteai sa astepti si 15 minute. Era 20:30 si concertul tot nu incepuse, dar era o intarziere normala de jumatate de ora, trebuiau sa inceapa in orice moment (m-am gandit eu).

Aievea @ Green Hours

De fapt, nu. Totul a inceput dupa o intarziere de o ora jumate, cam neplacut pentru cei care venisera special pentru concertul Aievea, ci nu ca sa se lungeasca la beri si cocktailuri pe terasa. Explicatia a venit de la Vlaicu Golcea care a spus ca au asteptat sa se intunece pentru ca proiectiile video, semnate Casa Gontz, sa se vada mai bine. Ar fi fost totusi frumos sa ne anunte acest lucru din timp, insa destul cu organizarea.

Aievea @ Green Hours

La aproximativ 21:30, pe scena au urcat Vlaicu Golcea (clape), Electric Brother (chitara), Tavi Scurtu (baterie), Casa Gontz (vizual) si Marta Hristea (voce), adica Aievea - cea mai buna formatie de nu-jazz din Romania.     

Melodiile au fost cand chillout sau lounge, cand sofisticate si alerte, iar proiectiile video au fost pe masura - pe unele le stiam deja de la alte evenimente (de exemplu, cea cu puzzle-ul facut din balcoane a mai fost si la Bucharest AV), dar m-am bucurat sa le revad. Mai ales ca nici de Gontz nu mai auzisem de ceva vreme, cel putin pe scena bucuresteana.

Muzica celor de la Aievea a umplut toata Calea Victoriei, de la Green pana la Hilton, pana inspre orele 23:00, cand concertul s-a terminat, dar nu inainte ca un alt om (artist) de care mi se facuse dor sa urce pe scena, dupa lunga sesiune de bisuri: Vexatu Vexx. Nu stim daca a fost ceva planuit sau totul s-a intamplat spontan, dar, in orice caz, a fost placut si destul de surprinzator sa-l vedem pe Vexx facand un featuring alaturi de Aievea. E un mod foarte misto sa inchei un concert care, oricum, nu a lasat nimic de dorit.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera