+7ArtMeeting @ Pucheni 160

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
 +7ArtMeeting este un festival de trei zile ce mizeaza pe experiment si pe creativitate. Un amestec de manifestare culturala si squatting, o experienta un pic cam dura daca stai sa te gandesti ca totul se intampla intr-o hala de la marginea cartierului Rahova si a Bucurestiul (str. Pucheni nr.160), cu o singura toaleta, un bar improvizat si tot locul inconjurat de gunoaie, santiere si caini vagabonzi.

Insa totul este bine intentionat, iar ideea de a strange cat mai multi artisti de toate felurile intr-un loc timp de 77 de ore, pentru a-i lasa sa interactioneze si sa se manifeste, este una foarte buna si chiar necesara in cultura noastra sufocata de autonomii.   

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
Drumul pana la hala cu pricina este si el dur, daca stai sa te uiti pe geamul taxiului: blocuri de nefamilisti, gunoaie, case saracacioase, saracie lucie. Odata ajuns acolo, taximetristul plin de mirare va exclama inevitabil: "Da' ce se intampla aici?", iar cand ii raspunzi "O manifestare artistica" se vede clar ca nu te crede...  

Locul era plin de graffuri - unele reusite, altele stangace, totul era colorat, iar aspectul neglijent, rough si atmosfera relaxata de genu' totul e permis aduceau aminte de fostul Test Point - transformat in actualul Fabrica.

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
+7ArtMeeting +7ArtMeeting +7ArtMeeting +7ArtMeeting

In curte, aceeasi explozie de culori psihedelice si decoruri ce aduceau aminte de o petrecere goa. Tot spatiul verde era ocupat de oameni tolaniti la soare care fie se refaceau dupa noaptea precedenta, fie citeau filozofie budista, fie isi discutau diversele proiecte. 

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
+7ArtMeeting +7ArtMeeting +7ArtMeeting +7ArtMeeting

 +7ArtMeeting a atras nu doar hipsteri si artisti locali, ci chiar si artisti straini. De exemplu, baietii de la Post War Years s-au gandit sa treaca inainte de concertul din Control si prin Rahova, nu atrasi de blocurile psihedelice ale lui Vanghelie (desi...), ci probabil pentru a lua contact cu scena mai underground a artistilor bucuresteni.  

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
Post War Years

Inauntrul halei, muzica nu s-a oprit deloc decat pentru a se schimba trupele, ca doar trebuia sa existe 77 de ore de muzica, fara intrerupere. Astfel ca Post War Years au reusit sa devina si spectatori, nu doar performeri, la un concert al unei trupe autohtone - Mes Quins. Dupa reactii, s-ar zice ca le-a placut.  

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
Mes Quins                                                                                    Silviu Gherman

A urmat apoi o bucata de vreme in care s-a ascultat muzica clasica, chiar si opera daca nu ma inseala memoria. Apoi pe scena au urcat XsoUnd Djset, care au schimbat radical macazul, mixand ceva electro-experimental-industrial.  

+7ArtMeeting +7ArtMeeting
DomnuX & UpperCUT (XsoUnd Djset)

Am plecat cand incepuse sa se intunece, cand se faceau pregatiri pentru foc, iar jonglerii se pregateau sa faca tot felul de scheme cu poi poi-uri fosforescente si flacari, probabil exact cand incepea partea cea mai interesanta, insa aveam un alt concert de prins: Post War Years in Control.

Mai multe poze pe 100eyes4 comentarii

+7ArtMeeting @ Pucheni 160
Ciakat
#1 -

Despre 7Art Meeting

E de CACAT !!!! CEA MAI MARE PROSTIE pe care am putut sa o vad in Romania

+7ArtMeeting @ Pucheni 160
alina
#2 -

Comentariu nou

de ce?
ai fost?

+7ArtMeeting @ Pucheni 160
x
#3 -

ce anume ?

Ce anume e de kkt ? Spune ce te-a deranjat.
Mersi

+7ArtMeeting @ Pucheni 160
Domnu X
#4 -

Muzica clasica

Muzica clasica si opera au facut parte de asemenea din setul XsoUnd. De asemenea printre alte stiluri au mai fost si dubstep mixat cu muzica clasica, muzica tiganeasca ruseasca, muzica traditionala romaneasca, muzica chinezeasca clasica. XsoUnd promoveaza toate stilurile muzicale.
Asta este si ideea! ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera