7 studiouri de design si arhitectura care au amenajat cele mai frumoase restaurante din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cele mai frumoase locuri din Bucuresti sunt cele in care poti sa iti petreci timpul liber relaxandu-te intr-un decor interesant, care sa iti trezeasca un anumit sentiment. Printre restaurantele si barurile preferate de noi se numara M60, La belle Epoque, Carusel Carturesti, Frudisiac, Clandestin, 5 Elemente, Control Club, Creamier, Alt Shift, Simbio sau Pukka Tuka.

Ei bine, va prezentam o lista cu cele mai cool studiouri de design si arhitectura din Bucuresti, care au amenajat cele mai misto locatii.

Lama Arhitectura

Domeniu de activitate: proiectare de arhitectura, amenajari interioare, urbanism, design, peisagistica, management de proiect, consultanta, proiectare de structuri, proiectare de instalatii.

Ce locatii au amenajat in Bucuresti: Origo, Control Club Sala Berlin, Creamier, Pukka Tukka, Shift, Steam Coffee Shop, Alt Shift, Interbelic VictoriaEdo Sushi.


Alt Shift


Origo

Twins Studio

Au amenajat destul de multe locuri fancy din Bucuresti: Stradale, Fratellini, Nomad Skybar, Biutiful By The Lake (in topul localurilor cu cel mai interesant design din lume), Fratelli Espresso Bar, La Farine, Entourage, Ursus Cotton Pub, Curtea Berarilor, La Brasserie, Fratelli Studio, Fratelli Lounge, Bound, Finish, Portobello.


Fratellini

Graphic Studio

Graphic Studio s-a ocupat de amenajarea cafenelei La Belle Epoque, a restaurantului Sangria si a clubului Spago.

 

Square One

Este un birou multidisciplinar activ in arhitectura, design interior, design de produs si graphic design.

Au amenajat Carturesti Carusel din Centrul Vechi, cea mai mare librarie din Estul Europei. 


Sursa foto

Not a Number Arhitects

NaNA este un studio de arhitectura fondat in Londra, care s-a ocupat de amenajarea restaurantului cu design scandinav, Frudisiac.


Sursa foto

Moka Studio Design

Moka este un studio fondat in 2004, care ofera servicii de amenajari interioare, proiectare arhitectura, consultanta sau design de produs.

S-au ocupat de designul urmatoarelor locatii: Nescafe Baneasa, Otro Cafe, Otro Clandestin, restaurant "La Dud", restaurant 5 elemente.


Restaurant 5 ElementeSursa foto

Syaa

Studioul a primit premiul Sectiunii Reabilitare si Conversie pentru proiectul Simbio Kitchen & Bar.


Sursa foto


Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera