7 Ani de Energiea / Jurjak - electro-acustic / TCFC - DJ set

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 28 martie, joi, de la ora 20:00 avem petrecere de zi de "naștere", 7 ani de Energiea cu Jurjak (concert electro-acustic) și TCFC (that couch funk collective) (DJ set).

Intrarea este liberă, în limita capacității.

53674855_2083919518321834_3620101335342383104_n.jpg

"Știi cum e… mai comanzi o bere și, brusc, s-a făcut unsprezece. Mai vine un prieten la masă, te întinzi la vorbă și deja se pleacă la mare. O porție de cartofi și două mailuri mai târziu, te trezești c-au trecut 7 ani de când s-a deschis Energiea. Și toată lumea din jur are copil sau se însoară. Și zici „auzi, dar când ne mai vedem și noi, așa, ca pe vremuri?”. Păi, hai chiar acum!

Pentru că împlinim șapte de acasă, dăm o petrecere bine-crescută. Concert, DJ, muzică de pus pe rană, poze de pus în ramă, pahare mici și mari, cum se face și mai facem. Veniți devreme, plecăm târziu! Timpul trece oricum, dar măcar să fim pe fază! Și între noi, așa cum ne-ați obișnuit."

Jurjak

Umbra unui vechi copac ce poartă în crengi o muzică.
Compozitor, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății și nu în ultimul rând bluesman. Două albume la activ, „Lemon Blues” și  „Blues Berry”, cu influențe blues, electro, rock și folk.
Jurjak înseamnă George Petroșel (voce și chitară), Daniel Olteanu (tobe, producție, mix și master), Dan Minel Stoica (chitară și clape) și Narcis Axinte (chitară și bas).

Aniversarea Energiea înseamnă Jurjak electro-acustic, într-o formulă completată de invitații: Sebastian Burneci (trompetă) și Sabin Penea (vioară).

Facebook: https://www.facebook.com/mrjurjak
YouTube: https://www.youtube.com/user/jurjakvevo

TCFC (that couch funk collective)

Curatori de funk, disco, grooves & selected tidbits.

SoundCloud: https://soundcloud.com/thatcouchfunkcollective
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera