5% reducere la restaurant Ganesh prin cardul Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Diversitate e primul cuvant care iti vine in minte cand te gandesti unde sa iesi ca sa mananci ceva bun? Te-ai plictisit de felurile traditionale? Daca raspunsul e da, atunci restaurantul Ganesh este locul unde mancarea iti va hrani trupul si simturile.

Chiar daca mancarea indiana este condimentat, aromele dau acel "ceva" inconfundabil. Asa ca puteti sa comandati  produsele proaspete, facute pe loc, precum lipiile cu menta, usturoi sau masala, acel amestec de condimente unde se folosesc intre 5 si chiar si 20 de condimente diferite.

Daca ajungeti la Ganesh nu ezitati sa incercati  Mango Lassie, un pahar  de iaurt cu mango, absolut delicios, care costa doar 9 lei, sau Tamatar Ka Shorba - supa de rosii cu ghimbir, patrunjel si smantana, care costa 11 lei.

Bucataria Indiei este bogata si variata, asemenea populatiei acestei tari, luand in considerare felurile de care tocmai ti-am povestit.

Pe langa aceste oferte tentante culinare acum ai un motiv in plus pentru a vizita restaurantul Ganesh: reducere de 5% la nota de plata cu cardul Metropotam.

Despre cardul Metropotam:

Inca n-ai card? Iti poti face aici.

Nu mai stii la ce ai reduceri cu cardul Metropotam? Tot aici afli.

L-ai comandat dar inca nu l-ai ridicat? Noi ti-am dat un mail ca sa-ti amintim ca te asteptam...

Iti expira? All good things come to an end... da-ne un email cu numele complet de pe card si te contactam noi.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera