5 granturi pentru proiecte de fotografie documentară adresate tinerilor sub 30 de ani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

CDFD anunță a doua serie de granturi, de data aceasta oferită exclusiv tinerilor fotografi, sub 30 de ani, din România și Republica Moldova: 5 granturi pentru dezvoltarea de proiecte de fotografie documentară, în valoare de 3500 de lei (net) fiecare.

Deadline: 31 Mai 2020, ora 24:00

foto-granturi_resize.jpg

Cerințe: un portofoliu compus din 10 imagini, fie singulare, fie serie, în format pdf de maxim 10 M. O scurtă prezentare, de câteva rânduri, a voastră și o descriere a ideii pe care vreți s-o dezvoltați cu ajutorul grantului CdFD.

Cele două fișiere trebuie trimise la granturi.cdfd@gmail.com

Tematica rămâne la alegerea fiecăruia iar fotografia trebuie să fie principalul mediu de documentare (sunt acceptate și propuneri multimedia)

Juriu:

Andra Matzal, editor și jurnalist Scena 9, RO
Ramin Mazur, fotograf independent, reprezentat de Panos Pictures, MD
Matei Bejenariu, artist, profesor de fotografie și artă video la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, fondator și director al Centrului de Fotografie Contemporană din Iași
Ioana Cîrlig, fotograf, co-fondator CdFD, RO
Petruț Călinescu, fotograf, co-fondator CdFD, RO

Procesul de selecție și desfășurarea:

Câstigătorii vor fi anunțați pe 15 iunie, pe site-ul CdFD, iar predarea materialelor se va face la începutul lunii noiembrie. La o dată care va fi stabilită ulterior, în funcție de ridicarea restricțiilor actuale, câstigătorii vor fi invitați să participe la un workshop de mentorat CdFD (cazarea și masa vor fi asigurate).

Calendar:

Înscrieri: 30 aprilie – 31 mai, ora 24:00

Jurizare si stabilirea câștigătorilor: 1 iunie – 15 iunie

Documentare, mentorat si predare proiecte: 16 iunie – 1 noiembrie

Întrebări suplimentare la contact@cdfd.ro

FAQs

Pot să inscriu un proiect de grup? Da, atâta timp cat ambii/toți participanții au pâna in 30 de ani*. Daca proiectul e câștigator, suma se împarte, iar cheltuielile pentru mentorship vor fi suportate doar pentru o singura persoană – restul pot participa achitând cazarea/masa – nu există taxă de participare
*Ce înseamnă până în 30 de ani? Să nu fi împlinit 30 de ani până la data de 30 aprilie 2020

„5 under 30” este co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera