Camine studentesti private din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vezi si Camine de studenti din Bucuresti - Infografic

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de inceperea facultatii, ne-am gandit sa ne documentam despre caminele studentesti private din Bucuresti, pentru cei care doresc o varianta de mijloc (atat din punct de vedere al conditiilor, cat si al preturilor) intre caminele autentice si garsonierele sau apartamentele normale cu sistem de chirie.

Citeste si:

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile

1. West Gate Studios

Locatie: Militari, Bd. Preciziei, nr. 24
 
Perioada de inchiriere: 12 luni
 
wes west gate
 
- exista trei tipuri de locuinte: garsoniera Tip 1 (25 mp), garsoniera Tip 2 (35 mp) si apartament - dormitor + living (70mp)
- toate cele trei tipuri de locuinte sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu TV internet, baie moderna, bucatarie cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider si piese de mobilier (paturi, dulapuri, scaune, birouri, mese).
- in afara de dotarile standard care intra in preturile fiecarui tip de locuinta, se pot cere dotari optionale precum: masina de spalat, parcare subterana sau parcare supraterana
 
- la semnarea contractului se opteaza pentru modalitatea de plata a avansului; exista 2 optiuni : avans echivalent unei perioade de 6 luni sau de 12 luni
- garantia se returneaza la expirarea contractului de inchiriere in conditiile predarii spatiului in stare buna
 
- costurile de intretinere: 25 euro/luna/persoana, respectiv 50 euro/luna/camera - cheltuieli comune; utilitatile se contorizeaza separat pentru fiecare locuinta si se achita lunar
- alte facilitati: supermarket, restaurant, cafenea, teren de tenis, pationoar pe timpul iernii
 
Tarife pentru studenti / luna:
 
 
2. Camin Particular Mihai Bravu

Locatie: str. Stiubei, nr. 23, sector 3
 
mihai bravu mihai bravu

Dotari si facilitati: aer conditionat, internet, sala de fitness, masa de ping-pong, mobilier nou, masina de spalat, frigider aragaz, apa calda, televizor in fiecare camera
 
Tarife: 370 de persoana pe luna
 
3. camineprivate.ro
 
Locatie: str. Ion Movila, nr. 14, sector 2 (intre Piata Romana si Calea Mosilor)
 
Utilitati: apa rece si apa calda, caldura, paza Non Stop, cablu tv, frigider, cuptor cu microunde, aer conditionat 
 
Tarife: o persoana va plati suma de 139 de euro / luna / + TVA, plus abonamentul la internet care se plateste individual. Locurile sunt in camere de 5 persoane.
 
- la semnarea contractului se plateste luna in curs plus o luna garantie; garantia va fi returnata in momentul terminarii perioadei contractuale.
 
4. Vila Ana
 
Locatie: str. Drumul Binelui, nr.52, sector 4

- dotari vila: aer conditionat, telefon international, televizor cu televiziune prin cablu, centrala proprie si internet prin WI-FI
- parter: living + bucatarie complet utilata, grup social pentru uz comun, un dormitor si un birou de lucru - dotate cu grupuri sanitare proprii
- demisol: sala de fitness, biblioteca, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare
- la etaj: 4 dormitoare complet mobilate + grup sanitar
- mansarda: 2 dormitoare + grup sanitar
- alte facilitati: parcare pentru 5 masini si foisor in gradina
 
Tarife: 125 de euro pe luna de persoana, in camera dubla cu baie inclusa.
 
5. Camin Studentesc Privat
 
Locatie: str. Lacramioarei, nr.56, sector 3 
 
camin studentesc privat camin studentesc privat
 
Dotari: apa calda, grup sanitar la fiecare camera, bucatarii complet dotate pe fiecare palier, cablu TV si televizor, frigider, masini de spalat, internet, serviziu de paza, servicii optionale de curatenie, parcare
 
- la semnarea contractului se plateste luna in curs plus o luna garantie; garantia se va returna in momentul terminarii perioadei contractuale.
 
Tarife pentru camerele de 3 paturi: 350 lei / luna / persoana + plata utilitatilor: 150 lei / luna
 
Later edit (13 septembrie 2013): 6. Campus Est
 
Locatie: strada Popa Lazar, nr. 12, sector 3
 
Dotari: Caminul dispune de 120 de camere duble cu baie proprie, renovate si cu mobilier nou. Daca vreti sa va cazati acolo veti avea internet wireless, televizor, frigider si aer conditionat.
 
In plus veti mai avea acces la bucatarie pe fiecare etaj, spalatorie automata cu fise, receptie 24/24,  paza permanenta, servicii de curatenie si parcare proprie.
 
Pentru o camera single veti plati suma de 163 de euro, iar pentru o camera dubla pretul este de 122 de euro de persoana pe luna, plata utilitatilor fiind inclusa in pret.
 
Nota* Preturile la cazare au fost actualizate in septembrie 2013.

Voi ce alte camine private mai stiti?
29 comentarii

5 camine studentesti private din Bucuresti
Andrei
#1 -

Inca un camin privat

Azi am gasit cazare, arata foarte bine dar e mai scump. Doar ce m-am cazat.

www.facebook.com/caroresidence


Mai au locuri, am vorbit...

5 camine studentesti private din Bucuresti
Mihaela
#2 -

hey

Pentru ultimul camin acela 5 aveti cumva un numar de telefon? sau stiti in ce zona este?

5 camine studentesti private din Bucuresti
Madi
#3 -

camin nr. 5

Adresa: Str. Lacramioarei Nr.56, Sector 3 - Buc.

Telefon/Fax: 021/34.67.760

Mobil: 0725/838.170

5 camine studentesti private din Bucuresti
Ian
#4 -

Cazare

Mai sunt locuri cu doua paturi? E liniste? Imi trebuie urgent..!!!

5 camine studentesti private din Bucuresti
Alexandru OLTEANU
#5 -

Camin Privat CARO
Punem la dispozitie camere EXTREM de spatioase pentru cazare studenti. Avem de asemenea si camere DUPLEX, cu scara interioara; dormitorul este la etaj iar la parter este spatiul propice pentru studiu sau activitati recreative. Caminul este amplasat in nordul Bucurestiului, pe malul lacului TEI, intr-o zona foarte linistita. Fiecarei persoane ii este asigurat loc de parcare (daca este nevoie), acces in bucatarie, internet wireless, acces la spalatorie. Lenjeria de pat si prosoapele se schimba saptamanal si acest serviciu este inclus in costul chiriei. Plata chiriei se face lunar si prima plata include si garantia care este contravaloarea unei luni. Garantia se returneaza la sfarsitul perioadei contractuale. Perioada contractuala este pana la 30 Iun. 2013, atat cat dureaza anul universitar. Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii. -- Alexandru OLTEANU +40757-557-557 alex.olteanu@carohotel.ro www.facebook.com/caroresidence
5 camine studentesti private din Bucuresti
mihai
#6 -

camin mihai bravu

Nu va luati dupa ce spune despre caminul din mihai bravu.
Tariful este mai mare si internetul este separat.
SI administratorii sunt superprosti.

5 camine studentesti private din Bucuresti
Flory
#7 -

Comentariu nou

De cateva luni s-a deschis in zona Tmpuri Noi un camin studentesc(complet renovat). Pretul pe loc este de 300-400 lei pe luna plus intre 5-30 lei curentul (in functie de consumul individual). 10 etaje, 220 de camere, baie in camera, bucatarie pe palier, sali de studiu, posibilitatea de spalare a rufelor si uscatorie, servicii de paza. Exista posibilitatea abonarii individuale la internet si cablu. In acest moment mai sunt in jur de 15-20 locuri libere. Legaturi cu statia de metrou Timpuri Noi, autobuz 133 sau tramvaiul 1. Pentru detalii, intrati pe site www.carpex.ro (tel. 0213207386, sau e- mail office@carpex.ro, scmcarpex@yahoo.com).

5 camine studentesti private din Bucuresti
Ade
#8 -

vila Ana

stie cineva de preturile de la vila Ana? tot dau de ei cand caut locuri pt studenti dar nu au pe nicaieri o lista de preturi sau ceva... cum sunt conditiile?

5 camine studentesti private din Bucuresti
Andreea
#9 -

Comentariu nou

@ Flory
Sunt doua variante. Tu ori lucrezi la Carpex, ori lucrezi la Carpex. Chiria este 400 de lei,intr-adevar,
dar curentul sare bine de 60 de lei pe luna!In plus, studentii nu pot primi vizite, indiferent de natura lor. Sala de studiu este de fapt o anexa bine "pitita" pe casa scarii, unde praful este de jumatate de metru, iar accesul la masina de spalat se face contra cost. Sa nu mai amintim de toate serviciile mentionate in contract care nu se respecta.
Sfat personal : De evitat!

5 camine studentesti private din Bucuresti
Flory
#10 -

carpex

Buna Andreea, da eu lucrez la Carpex si iti pot spune ca sunt si camere care platesc 10 lei pe luna curent, respectiv 5 lei unul si 5 lei celalalt. Depinde de consumul de curent al fiecaruia. Vizite, numai eu stiu cate cereri am tras la xerox aprobate. Sala de studiu, numai eu stiu de cate ori s a gasit plina de tigari si sticle de bautura. Spalatul este contra cost, dar nu vad nimic rau in asta. Si, daca tot nu iti convine, nu stiu ce mai cauti in camin. Bafta!

5 camine studentesti private din Bucuresti
Ana
#11 -

carpex

Subscriu, Andreea! De evitat caminul Carpex. Cu vizitele devenisera mai permisivi, cu conditia sa faci o cerere, dar au fost multe luni cand abia intram noi (chiriasii) daca nu aveam buletinul. Accesul la bucataria de pe palier era restrictionat dupa bunul plac al administratorilor. Sa nu mai spun de faptul ca luni de zile nu a existat niciun aragaz pe palier, desi era stipulat in contract. Scuza cum ca se efectueaza racordarea la gaze a fost apa de ploaie, avand in vedere faptul ca, in prezent, aragazul este pe butelie. De tinut minte si faptul ca se intra la noi in camere cand noi nu eram acasa pentru diverse "controale" si ca eram trecuti la catastif daca nu era ordine.Camerele sunt foarte mici, iar peretii din rigipis nu ajuta foarte mult cand vrei sa te odihnesti. Mai pe scurt, daca e ultima optiune viabila, nu este imposibil sa locuiesti acolo, dar pentru suma pe care o percep ei pe luna, serviciile lasa foarte mult de dorit.

5 camine studentesti private din Bucuresti
iulia
#12 -

Comentariu nou

buna.stie cineva un camin(pt.2persoane)/garsoniera in sector 4,eventual zona berceni la un pret mic?????urgent

5 camine studentesti private din Bucuresti
student
#13 -

cămin studenţesc particular Titan

Bună,

Mai este un cămin particular în Titan, la 10 minute de metrou. Regia de cămin es 330 lei pe lună, cu toate cheltuielile incluse (curent, întreţinere, internet, acces la spălătorie etc). Au şi o spălătorie, o sală de lectură şi se află într-o zonă verde şi liniştită. Căminul e de condiţii medii, cam ca majoritatea căminelor studenţeşti (camere de 3 persoane cu chiuvetă în cameră, băile la comun), dar este curat, păzit non stop şi accesibil. Nu este perfect, dar este cred cel mai ieftin sau printre cele mai ieftine opţiuni de cazare pentru studenţi în Bucureşti. Iar raportul calitate-preţ este bun. Am un nr de telefon (0771.436.780) şi o adresă de facebook: https://www.facebook.com/ProgramulDeCazareAlternativaPentruStudenti

5 camine studentesti private din Bucuresti
paty
#14 -

legat de west gate

Nu va recomand west gate. Acum un an am ajuns sa stau acolo din cauza ca nu am avut posibilitatea sa stau pe timp de vara in bucuresti si sa caut o cazare buna. Am stat in garsionera de tip 1, cea de 25 de mp. In timpul acestui an am avut diverse probleme: pe timp de iarna cand a fost vijelia a mai mare mi-a cedat caloriferul. Adica nu se mai incalzea. Am avut ghinionul sa patesc asta cand era vacanta dintre semestre si la administratie nu era nimeni care sa imi preia sesizarea. O alta problema, pe timp de iarna, la tipul asta de garsionera am platit intretinerea 480 de lei, ceea ce mie mi se pare mult. De vecini galagiosi nu mai spun.Fiind pereti destui de subtiri auzi si cand stranuta vecinul. O alta problema a fost legata de reconstituirea garantiei. Am fost nevoita sa ma duc aproape zilnic la sediul lor, timp de o saptamana (asta pentru ca la telefoane nu raspund) ca sa ma fac inteleasa si sa ma vad cu banii virati in cont. Iar pe langa astea, au fost si alte probleme cum ar fi un caz in care un vecin s-a trezit cu un sobolan in camera sau cu gandaci. Nu sunt singurele probleme si nu sunt singura care a avut lucruri rele de spun despre complexul asta. Momentan nu mai stau in acest complex, dar din cate vad din discutiile de pe grupul de fb destinat locatarilor plangerile la adresa complexului continua.
Sper sa aveti parte de colegi de camera ok si studentie faina!

5 camine studentesti private din Bucuresti
Cazare Alternativă Studenţi
#15 -

cămin studenţesc particular Titan

Căminul Titan dispune de 300 de locuri de cazare în camere de 2 şi 3 persoane, acces imediat către mijloacele de transport în comun spre zona centrală şi spre nord precum şi un raport foarte bun calitate-preţ. Mai multe detalii puteţi citi pe site-ul căminului: www.cazare-studenti-bucuresti.ro

5 camine studentesti private din Bucuresti
Stelian
#16 -

Camin studentesc privat

Camin studentesc privat Bucuresti! Situat la 6 minute de mers pe jos de Gara de Nord 15 min de Universitate si Facultatea de Medicina si 5 min de Facultatea de drept. Casa spatioasa, curte, camera de zi cu canapele si televizor. Internet wifi, bucatarie complet utilata, 3 bai, 2 masini de spalat, aer conditionat. De la 100 Euro plus cheltuielile de intretinere locul in camere de 2,3 si 4 persoane. O luna avans si o luna garantie la semnarea contractului. Poze pe www.caminstudentesc.ro. Tel 0768400700

5 camine studentesti private din Bucuresti
Ioana
#17 -

camin particular cu locuri pt o persoana

stiti cumva vreun camin particular in care sa existe si posibilitatea de a sta o singura persoana intr-o garsoniera? adica sa fie special conceputa pt o singura persoana?

5 camine studentesti private din Bucuresti
gabi
#18 -

carpex

Imi spune si mei cineva cum pot ajunge la caminul carpex? As vrea un reper, mijloc de transport..orice. Multumesc frumos!

5 camine studentesti private din Bucuresti
cristina
#19 -

CARPEX

In cateva zile voi parasi acest camin oribil.Carpex nu e ceea ce pare. Administratia e condusa de niste mosi comunisti carora trebuie sa le ceri voie sa faci ceva,pe banii tai. Ca sa intre persoane dinafara caminului trebuie facuta o cerere semnata de colegul de camera si cu ea trebuie mers la presedinte caminului care te va intreba cine e persoana respectiva si de ce vine la tine....daca nu il gasesti pe respectivul care de obicei e de luni pana vineri pana la ora 15,asta e treaba ta....iar la intrebarea mea fireasca..."daca vreau sa vina cineva in weekend cum dau de dvs sa imi aprobati cererea?" mi-a fost raspuns "te gandesti dinainte cine sa vina". Nu lasa sa intre in camera nici pt jumatate de ora.
Camerele sunt facuta din cere mai proaste materiale....cand ploua se infiltreaza apa....curge de la cabina de dus a vecinului de sus....curge scurgerea de la chiuveta...oglinda este prinsa intr-o placa subtire de rigips....iar baia este constuita din 2 placi de rigips....asa ca se aude din camera ft bine ce faci tu acolo.
SUNT GANDACI....MARI.
Ce am de spus de bine despre carpex....e ca iarna chiar e cald....stateam cu geamul deschis....apa calda mereu...chiar daca trebuie sa lasi 10 minute sa curga pana vine...mobilier nou..bun...si cam atat.
internetul costa 10 lei..si te obliga sa faci contract cu o anumita firma....si nu merge pus wireless,,,trebuie sa stai cu cablul in laptop....iar cablul acela se strica...intr-un an am sunat de 10 ori cred ca sa mi repare mufa
cam asta despre carpex..ar mai fi multe dar asta sunt in principal problemele

5 camine studentesti private din Bucuresti
IrinaS
#20 -

Caut colega de apartament/camera camin

Am gasit o garsoniera cu 500 Ron/luna cu intretinerea, lumina si cablul incluse in pret. Am mai gasit o gars. cu acelasi pret, dar plata pe 2 luni anticipat. O fata cu o idee mai buna sa ma contacteze 0755926346

5 camine studentesti private din Bucuresti
Mia
#21 -

Camin Vitan nr 1

Daca vreti sa va imbolnaviti si sa aveti ocazia sa gasiti gandaci peste tot unde calcati,inclusiv in frigidere si in mancare,veniti la caminul vitan nr 1.Atunci cand o sa va veniti sa platiti avans si toate alea,or sa va bage in proma camera de la parter unde nu sta nimeni,si cand va cazati va duceti intr.o camera mizera. Conditii de caca pentru cati bani se cer,zona este foarte urata si trebuie sa ai grija seara cand te intorci de la facultate ca nu cumva sa.ti fure cnv geanta sau sa te atace vreun aurolac. Este un camin minunat,vi.l " recomand "cu caldura :))

5 camine studentesti private din Bucuresti
Ana
#22 -

Comentariu nou

Nu inteleg de ce asa multa ura catre West Gate.
Stau in WG de 2 ani si nici nu intentionez sa schimb pentru altceva. Este adevarat ca uneori te confrunti cu niste oameni la administratie care nu prea au ce cauta acolo, dar cred ca asta mai depinde si de felul in care incerci sa comunici. In 2 ani nu am avut niciodata probleme majore, nu mi s-a vorbit urat de la administratie cand am fost cu diferite intrebari, dubii, probleme. Nu inteleg cum unora li se pare asa iadul pe pamant. Conditiile sunt foarte bune.
Chiar daca e la capatul Bucurestiului prefer sa fac 20 de minute cu metroul pana la facultate si sa stiu ca atunci cand ajung la camin am parte de liniste si de curatenie si n-as schimba asta cu nimic.

5 camine studentesti private din Bucuresti
Mihaiu Laura
#23 -

Camin strada lacramioarei 56

Mai multi gandaci decat in oricare alta parte. indiferent de anotimp sau de curatenia pe care o faci in camera gandacii sunt mereu prezenti. se urca in pat in dulapuri pe masa pe farfurii absolut oriunde. internet nu exista. trebuie sa-ti faci contract separat. nu va recomand. foarte foarte multi gandaci. in fiecare seara veti gasi cel putin 5

5 camine studentesti private din Bucuresti
Loredana
#24 -

West GATE

Stau in West Gate de 1 an, ni s-a cerut chiria in avans pe 12 luni plus o garantie de 240 euro si paza de 25 euro atasata la acel avans ce cuprinde chiria. De la 80 de euro + 25 euro paza + utilitati au scumpIt la 100 euro + 25 euro + utilitati, si asta pt ca era prea "ieftin", acest tarif fiind aferent camerei de 25 mp, cu 2 persoane in camera...la camera de 35 mp este
un pret mai mare cu 25 euro la cei 100 euro + paza de 25 euro, in concluzie pt o camera cu o suprafata rezonabila in west, platesti 150 euro + utiilitati, basca mai stai si cu un coleg/a in camera...exagerat de scump o camera 250 euro + cheltuieli cat platesc 2 pers...

5 camine studentesti private din Bucuresti
Baiatul din carpex :D
#25 -

Caminul Carpex...

Am văzut ca mulți fug ce acest cămin Carpex, să vă spun eu cum stă treaba acolo, fară lingușeli sau chestii de genul.
Chiria este de 450 de lei + cheltuieli la curent ( mie imi vine cam 20 de lei pe luna , avand in vedere ca am frigider mare,tv,PS,laptop,telefon ecc...) + internetul pe care il plateși separat cam 10 lei pe luna ( 10mp/s download real )
1:Camerele sunt de 13mp , să spunem că se poate trăi.
2:Baie în cameră.
3:Bucătărie pe palier , o poti uza cand vrei si căt vrei. ( nimeni nu iți va spune nimic atâta timp cât lași curat în urma ta ca să o mai folosească și alți.)
4:Eu cred ca este destul de liniște , chiar prea liniște ! ( parca esti la pensiune )

Dezavantaje :
1: Nu poți veni cu cineva în cămin dacă nu îi faci cerere până la închiderea administrației ( ca la pușcărie )
2: Dacă stai cu prieteni din cămin pe palier până seara târziu și te distrezi ( nu mă refer la muzică/petrecere ), mereu va fi un spion care te va spune la administrație ( crede-mă ca nu vrei să fii chemat la ei... bătaie de joc . )
3: Vara este foarte cald , nu se poate sta în camere...

Cine vrea să se mute în carpex , este binevenit. Sper că v-am lămurit . Salut ! :)

5 camine studentesti private din Bucuresti
mihaela
#26 -

Comentariu nou

Am o intrebare,pentru cine cunoaste:de ce la West Gate se ia chiria in avans pe 12 luni,desi anul universitar mai cuprinde si vacante?

5 camine studentesti private din Bucuresti
Generatia X
#27 -

Camin privat conditii premium

Se mai numeste Vitan Village si e pe Bd. Energeticienilor 9-1. Are bucatarii comune la fiecare etaj, sali de lectura, sala de petreceri si dispune de paza si supraveghere video, spatii verzi si acces la spalatorie si uscatorie. Camerele au baie proprie, internet WI-FI, frigider, cuptor cu microunde, birouri, dulapuri si conexiune TV. site-ul lor este arcca . ro

5 camine studentesti private din Bucuresti
Isabela
#28 -

Inchiriez camere studenti in vila

Salut! Inchiriez 3 camere pentru studenti in regim single,in vila noua situata in zona Calea Giulesti. Camerele sunt utilate si mobilate modern. Toate utilitatile lunare sunt incluse in pret (curent, apa, incalzire, gunoi, tv, internet wi-fi). Acces la bucatarie, la masina de spalat. Statie de autobuz la cativa metri de vila (autobuz 163). Isabela: 0723699626

5 camine studentesti private din Bucuresti
Mry
#29 -

Ce se mai recomanda?

Ce camine private ok imi puteti recomanda ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera