Camine studentesti private din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vezi si Camine de studenti din Bucuresti - Infografic

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de inceperea facultatii, ne-am gandit sa ne documentam despre caminele studentesti private din Bucuresti, pentru cei care doresc o varianta de mijloc (atat din punct de vedere al conditiilor, cat si al preturilor) intre caminele autentice si garsonierele sau apartamentele normale cu sistem de chirie.

Citeste si:

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile

1. West Gate Studios

Locatie: Militari, Bd. Preciziei, nr. 24
 
Perioada de inchiriere: 12 luni
 
wes west gate
 
- exista trei tipuri de locuinte: garsoniera Tip 1 (25 mp), garsoniera Tip 2 (35 mp) si apartament - dormitor + living (70mp)
- toate cele trei tipuri de locuinte sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu TV internet, baie moderna, bucatarie cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider si piese de mobilier (paturi, dulapuri, scaune, birouri, mese).
- in afara de dotarile standard care intra in preturile fiecarui tip de locuinta, se pot cere dotari optionale precum: masina de spalat, parcare subterana sau parcare supraterana
 
- la semnarea contractului se opteaza pentru modalitatea de plata a avansului; exista 2 optiuni : avans echivalent unei perioade de 6 luni sau de 12 luni
- garantia se returneaza la expirarea contractului de inchiriere in conditiile predarii spatiului in stare buna
 
- costurile de intretinere: 25 euro/luna/persoana, respectiv 50 euro/luna/camera - cheltuieli comune; utilitatile se contorizeaza separat pentru fiecare locuinta si se achita lunar
- alte facilitati: supermarket, restaurant, cafenea, teren de tenis, pationoar pe timpul iernii
 
Tarife pentru studenti / luna:
 
 
2. Camin Particular Mihai Bravu

Locatie: str. Stiubei, nr. 23, sector 3
 
mihai bravu mihai bravu

Dotari si facilitati: aer conditionat, internet, sala de fitness, masa de ping-pong, mobilier nou, masina de spalat, frigider aragaz, apa calda, televizor in fiecare camera
 
Tarife: 370 de persoana pe luna
 
3. camineprivate.ro
 
Locatie: str. Ion Movila, nr. 14, sector 2 (intre Piata Romana si Calea Mosilor)
 
Utilitati: apa rece si apa calda, caldura, paza Non Stop, cablu tv, frigider, cuptor cu microunde, aer conditionat 
 
Tarife: o persoana va plati suma de 139 de euro / luna / + TVA, plus abonamentul la internet care se plateste individual. Locurile sunt in camere de 5 persoane.
 
- la semnarea contractului se plateste luna in curs plus o luna garantie; garantia va fi returnata in momentul terminarii perioadei contractuale.
 
4. Vila Ana
 
Locatie: str. Drumul Binelui, nr.52, sector 4

- dotari vila: aer conditionat, telefon international, televizor cu televiziune prin cablu, centrala proprie si internet prin WI-FI
- parter: living + bucatarie complet utilata, grup social pentru uz comun, un dormitor si un birou de lucru - dotate cu grupuri sanitare proprii
- demisol: sala de fitness, biblioteca, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare
- la etaj: 4 dormitoare complet mobilate + grup sanitar
- mansarda: 2 dormitoare + grup sanitar
- alte facilitati: parcare pentru 5 masini si foisor in gradina
 
Tarife: 125 de euro pe luna de persoana, in camera dubla cu baie inclusa.
 
5. Camin Studentesc Privat
 
Locatie: str. Lacramioarei, nr.56, sector 3 
 
camin studentesc privat camin studentesc privat
 
Dotari: apa calda, grup sanitar la fiecare camera, bucatarii complet dotate pe fiecare palier, cablu TV si televizor, frigider, masini de spalat, internet, serviziu de paza, servicii optionale de curatenie, parcare
 
- la semnarea contractului se plateste luna in curs plus o luna garantie; garantia se va returna in momentul terminarii perioadei contractuale.
 
Tarife pentru camerele de 3 paturi: 350 lei / luna / persoana + plata utilitatilor: 150 lei / luna
 
Later edit (13 septembrie 2013): 6. Campus Est
 
Locatie: strada Popa Lazar, nr. 12, sector 3
 
Dotari: Caminul dispune de 120 de camere duble cu baie proprie, renovate si cu mobilier nou. Daca vreti sa va cazati acolo veti avea internet wireless, televizor, frigider si aer conditionat.
 
In plus veti mai avea acces la bucatarie pe fiecare etaj, spalatorie automata cu fise, receptie 24/24,  paza permanenta, servicii de curatenie si parcare proprie.
 
Pentru o camera single veti plati suma de 163 de euro, iar pentru o camera dubla pretul este de 122 de euro de persoana pe luna, plata utilitatilor fiind inclusa in pret.
 
Nota* Preturile la cazare au fost actualizate in septembrie 2013.

Voi ce alte camine private mai stiti?
22 comentarii vrei sa comentezi?

1 - 10 din 22 comentarii

Camine studentesti private din Bucuresti
Andrei
#1 -

Inca un camin privat

Azi am gasit cazare, arata foarte bine dar e mai scump. Doar ce m-am cazat.

www.facebook.com/caroresidence


Mai au locuri, am vorbit...

Camine studentesti private din Bucuresti
Mihaela
#2 -

hey

Pentru ultimul camin acela 5 aveti cumva un numar de telefon? sau stiti in ce zona este?

Camine studentesti private din Bucuresti
Madi
#3 -

camin nr. 5

Adresa: Str. Lacramioarei Nr.56, Sector 3 - Buc.

Telefon/Fax: 021/34.67.760

Mobil: 0725/838.170

Camine studentesti private din Bucuresti
Ian
#4 -

Cazare

Mai sunt locuri cu doua paturi? E liniste? Imi trebuie urgent..!!!

Camine studentesti private din Bucuresti
Alexandru OLTEANU
#5 -

Camin Privat CARO
Punem la dispozitie camere EXTREM de spatioase pentru cazare studenti. Avem de asemenea si camere DUPLEX, cu scara interioara; dormitorul este la etaj iar la parter este spatiul propice pentru studiu sau activitati recreative. Caminul este amplasat in nordul Bucurestiului, pe malul lacului TEI, intr-o zona foarte linistita. Fiecarei persoane ii este asigurat loc de parcare (daca este nevoie), acces in bucatarie, internet wireless, acces la spalatorie. Lenjeria de pat si prosoapele se schimba saptamanal si acest serviciu este inclus in costul chiriei. Plata chiriei se face lunar si prima plata include si garantia care este contravaloarea unei luni. Garantia se returneaza la sfarsitul perioadei contractuale. Perioada contractuala este pana la 30 Iun. 2013, atat cat dureaza anul universitar. Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii. -- Alexandru OLTEANU +40757-557-557 alex.olteanu@carohotel.ro www.facebook.com/caroresidence
Camine studentesti private din Bucuresti
mihai
#6 -

camin mihai bravu

Nu va luati dupa ce spune despre caminul din mihai bravu.
Tariful este mai mare si internetul este separat.
SI administratorii sunt superprosti.

Camine studentesti private din Bucuresti
Flory
#7 -

Comentariu nou

De cateva luni s-a deschis in zona Tmpuri Noi un camin studentesc(complet renovat). Pretul pe loc este de 300-400 lei pe luna plus intre 5-30 lei curentul (in functie de consumul individual). 10 etaje, 220 de camere, baie in camera, bucatarie pe palier, sali de studiu, posibilitatea de spalare a rufelor si uscatorie, servicii de paza. Exista posibilitatea abonarii individuale la internet si cablu. In acest moment mai sunt in jur de 15-20 locuri libere. Legaturi cu statia de metrou Timpuri Noi, autobuz 133 sau tramvaiul 1. Pentru detalii, intrati pe site www.carpex.ro (tel. 0213207386, sau e- mail office@carpex.ro, scmcarpex@yahoo.com).

Camine studentesti private din Bucuresti
Ade
#8 -

vila Ana

stie cineva de preturile de la vila Ana? tot dau de ei cand caut locuri pt studenti dar nu au pe nicaieri o lista de preturi sau ceva... cum sunt conditiile?

Camine studentesti private din Bucuresti
Andreea
#9 -

Comentariu nou

@ Flory
Sunt doua variante. Tu ori lucrezi la Carpex, ori lucrezi la Carpex. Chiria este 400 de lei,intr-adevar,
dar curentul sare bine de 60 de lei pe luna!In plus, studentii nu pot primi vizite, indiferent de natura lor. Sala de studiu este de fapt o anexa bine "pitita" pe casa scarii, unde praful este de jumatate de metru, iar accesul la masina de spalat se face contra cost. Sa nu mai amintim de toate serviciile mentionate in contract care nu se respecta.
Sfat personal : De evitat!

Camine studentesti private din Bucuresti
Flory
#10 -

carpex

Buna Andreea, da eu lucrez la Carpex si iti pot spune ca sunt si camere care platesc 10 lei pe luna curent, respectiv 5 lei unul si 5 lei celalalt. Depinde de consumul de curent al fiecaruia. Vizite, numai eu stiu cate cereri am tras la xerox aprobate. Sala de studiu, numai eu stiu de cate ori s a gasit plina de tigari si sticle de bautura. Spalatul este contra cost, dar nu vad nimic rau in asta. Si, daca tot nu iti convine, nu stiu ce mai cauti in camin. Bafta!

1 - 10 din 22 comentarii

d'ale zilei...

Credeti in Dumnezeu?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera