4 spectacole pe care nu trebuie sa le ratati pana pe 9 aprilie la Teatrul Mic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti pasionati de teatru, atunci va propunem o lista de 4 spectacole foarte misto pe care sa le vedeti la Teatrul Mic. Iata despre ce e vorba:

Rendez-vous pe luna
de Alexandr Galin

Regia: Gelu Colceag

Scenografia: Ioana Pashca

Muzica Originala: Jean-Victor Piloiu

Coregrafia: Furnica

Light Design: Daniel Klinger

Asistent regie si Montaj Video: Vlad Corbeanu

Pregatirea Muzicala: Nadia Trohin

Distributie: Dan Condurache, Claudiu Istodor, Ruxandra Enescu, Valentina Popa, Ana Bianca Popescu, Beatrice Peter, Doina Teodoru, Raphaela Lei

Sinopsis:

Ce nu ar face un barbat pentru a intra in gratiile unei femei frumoase? Vasili Bogdanov aranjeaza o petrecere surpriza chiar pe Luna. Nu mai conteaza ca Luna este de mucava, invitatele – platite, iar sarbatoritul – Alexander Trauberg – un academician care circula cu bicicleta, caci nu are bani de masina. Visele, raman vise. Nici cei 30 de ani trecuti si nici brutala realitate nu ii pot face sa renunte la naluciri, iluzii, deznadejdi. Va mai fi oare cineva cu picioarele pe Pamant la sfarsitul acestei aniversari a iubirii pierdute si regasite?

Haideti sa ne imbarcam pe scena Teatrului Mic pentru zborul visat pe Luna!

"Dedic acest spectacol fratilor mei cosmonauti, in speranta unei intalniri selenare…"
Gelu Colceag

Spectacole: 27, 28 martie si 9 aprilie ora 19:00, Sala Teatrul Mic

Pret bilet: 50 de lei (tarif unic)

afis_Rendez-vous_pe_Luna__Medium_.jpg

Desteptarea Primaverii
de Frank Wedekind

Regia si scenografia: Vlad Cristache

Muzica originala compusa de Daniel Rocca (solist al trupei Firma)

Interpretare live, full electric: trupa FiRMA

Traducerea: Victor Scoradet

Distributie: Silvana Mihai, Alina Rotaru, Alexandru Voicu, Ionut Visan, Rares Florin Stoica, George Albert Costea, Aida Economu, Alina Petrica, Andreea Alexandrescu, Marian Olteanu, Cezar Grumazescu, Silviu Debu, Razvan Krem Alexe, Gheorghe Visu, Gabriel Costin, Mihaela Radescu, Liliana Pana, Petre Moraru, Avram Birau, Ion Lupu

Sinopsis:

Acum, la aproape 120 de ani de la publicare, “Desteptarea primaverii” de Frank Wedekind, este mai actual ca oricand, atat datorita temelor abordate cat si a realitatii pe care o expune clar si raspicat. Wendla (Silvana Mihai/Alina Rotaru) este victima nevinovata a mamei sale (Liliana Pana), care alege sa-i protejeze inocenta prin evitarea subiectelor considerate delicate. Melchior (Alexandru Voicu/Ionut Visan), un tanar stralucit, apreciat de profesori, se imprieteneste cu Moritz (Rares Florin Stoica/George Albert Costea), codasul clasei, terorizat atat la scoala cat si acasa din cauza rezultatelor sale dezastruoase.

Nici una dintre relatiile acestor tineri si ale prietenilor lor, precum povestea de dragoste dintre Wendla si Melchior sau prietenia sincera dintre Moritz si Melchior, nu pot avea alt deznodamant decat unul tragic, ca urmare a lipsei de empatie cu care sunt tratati de catre adulti. Sarutari furate, priviri timide si intalniri electrizante galvanizeaza un spectacol al celebrarii naivitatii, inocentei si a bucuriei de a exista. 

Spectacole: 1, 2 aprilie, ora 18:30, Sala Teatrul Mic

Pret bilet: 50 de lei (tarif unic)

Durata: 3 h cu pauza

PS - de citit: De vorba cu regizorul Vlad Cristache si artistul Daniel Rocca despre piesa sold-out de la Teatrul Mic, Desteptarea Primaverii

afis_Desteptarea_Primaverii__Medium_.jpg

Pensiune Completa
de Pierre Chesnot

Regia si adaptarea textului: Gelu Colceag

Traducerea: Marica Beligan

Scenografia: Bogdan Spataru

Asistent regie: Camelia Vladut 

Distributia: Cristian Iacob, Ana Bart, Ruxandra Enescu, Sergiu Flesner, Claudia Prec, Vitalie Bantas, Liliana Pana, Bogdan Talasman/Radu Zetu, Andrea Gramosteanu, Claudiu Istodor, Cuzin Toma

Sinopsis:

Ce se intampla atunci cand sotia stie ca, din motive profesionale, sotul merge, de zece ani, intr-o anumita localitate, unde se cazeaza la acelasi hotel, Hotel Mimoza, cand, de fapt, el isi viziteaza amanta, ce locuieste intr-o casa inconjurata de mimoze? Ce face acest sot cand afla ca sotia, curioasa, vrea sa ii faca o surpriza si sa i se alature in acest hotel mult-laudat pentru o scurta vacanta? Cum reactioneza amanta cand trebuie sa ofere pensiune completa nu doar cuplului cu pricina, ci si altor turisti interesti de discretia oferita de hotel?

Spectacole: 4 aprilie, ora 19:00, Sala Teatrul de Comedie

Pret bilet: 35/30 de lei

Durata: 1h 45'

afis_Pensiune_Completa__Medium_.jpg

Trei gemeni venetieni
de Antonio Collalto

Regia: Nona Ciobanu

Decor si light design: Iulian Baltatescu

Costume: Doina Levintza

Ilustratie muzicala: Nona Ciobanu

Distributia: Cristian Iacob, Constantin Florescu, Simona Mihaescu, Oana Albu, Radu Zetu, Avram Birau, Iulian Baltatescu

Sinopsis:

Destinul are umor si, din cand in cand, este poznas; ii aduce la Paris, in acelasi han, pe trei gemeni aflati in cautarea iubirii. Intr-o sarabanda a incurcaturilor, fiecare dintre frati este luat drept un altul. Zanetto pare ca si-a iesit din minti, se comporta ciudat si vrea sa ia de sotie trei femei deodata. Ceea ce nu stie nimeni este ca Zanetto e mereu un alt frate. Comicul acestei situatii inedite creste intr-un ritm alert, pana la final cand confuziile sunt clarificate si toate cuplurile isi regasesc fericirea.

Spectacole: 8 aprilie, ora 19:00, Sala Teatrul Mic

Pret bilet: 50 de lei (tarif unic)

Durata: 1h 45'

afis_Trei_Gemeni__Medium_.jpg

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera