3 accidente grave au avut loc astazi in Bucuresti - in Pasajul Baneasca, Prelungirea Ghencea si Aviatorilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ziua de 5 iulie nu a fost una buna in trafic, 3 accidente grave intamplandu-se in Bucuresti.

Primul dintre ele a avut loc in Pasajul Baneasca, care a fost blocat pe sensul de intrare in Bucuresti.

Trei persoane au fost ranite, dintre care una este in stare foarte grava, dupa ce un autoturism condus de o femeie a intrat in plin in parapetul de la intrarea in pasaj.

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru descarcerarea a doua dintre persoanele aflate in masina implicata in accident. O persoana este in stare grava, fiind in stop cardio-respirator.

1.jpg

Al doilea accident a avut loc la  intersectia soselei de centura a Capitalei cu Prelungirea Ghencea, in urma caruia sase persoane au fost ranite, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti.

Patru persoane au solicitat transportul de urgenta la spital (un adult cu traumatism abdominal, un adult cu traumatism la membrul superior si doi copii fara probleme deosebite).

ISU Bucuresti actioneaza la fata locului cu un elicopter si trei ambulante SMURD.

Bilantul accidentului arata ca victima incarcerata - un barbat de 56 de ani - a fost extrasa si preluata de elicopter, fiind transportata la Spitalul Floreasca.

ISU Bucuresti mai anunta ca cei doi copii sunt in stare constienta si au fost transportati la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar o femeie de 57 de ani a fost transportata la Spitalul Universitar

3.jpg.

Al treilea accident s-a intamplat la Aviatorilor, in jurul orei 11:30 dimineata, aproape de Piata Victoriei. Doua masini au fost implicate, iar o ambulanta a ajuns la fata locului pentru a acorda ajutor persoanelor ranite.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera