21 nocturne: poezie, muzica si vin pe terasa blocului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN) lanseaza proiectul 21 de Nocturne in cadrul unui eveniment care va avea loc pe terasa blocului Magheru One.

21 de Nocturne este un proiect care se va desfasura in perioada august 2015 – februarie 2016 si care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate poeziei contemporane, filmelor de arta, dezbaterilor filozofice si muzicii experimentale.

Prima serie de nocturne se va desfasura pana pe 11 septembrie, in fiecare vineri, incepand cu orele 21.00, serie dedicata poeziei contemporane, muzicii si vinului, toate deasupra Bucurestiului, pe terasa blocului Magheru One.

Pe 4 septembrie se vor citi poeziile lui Radu Vancu, Claudiu Komartin si Dan Coman, iar pe 11 septembrie poeziile lui Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Traian T. Cosovei si Ion Stratan.

Poezie, muzica si vin sunt elementele care vor caracteriza primele nocturne din cadrul celor 21, muzica fiind asigurata de Alexandru Anghel, iar vinul si intregul design al spatiului de catre M60.

Intrarea este libera, dar accesul se face pe baza de rezervare.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera