202 Dance Battle - Editia a patra intr-o noua casa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sa fi fost de vina spatiul mai generos, sa fi fost dansurile mai bune? Cert este ca la editia a IV-a a concursului de street dance 202 am avut parte de o atmosfera mai primitoare decat cea de la ultima editie la care am participat.

Playlist-ul insa ramane la fel de limitat. S-au repetat multe melodii pe parcursul concursului inceput la doua dup-amiaza si terminat pe la sapte jumatate.

202 s-a mutat din vechiul cuib Metropolis, in nou deschis-ul Silver Church. Scolile de street dance din toata tara si-au trimis soldatii in adidasi de firma ca sa break it down, de data asta pe o scena adecvata, in fata a catorva sute de spectatori.

In spatele dansatorilor s-a aflat un panou luminos pe care se derulau logo-urile sponsorilor si partenerilor media. De aceea am obtinut si urmatoarea poza in care un dansator se pare ca-i multumeste Metropotamului pentru inspiratia divina. :)

202 Dance Battle IV
(N-am zis ca e o poza buna)

Ne-am intalnit cu cateva fete cunoscute si cu altele mai noi. Juriul care masura si nota talentul bravilor street danceri l-a avut ca membru special pe Alex.

 202 Dance Battle IV

202 Dance Battle IV 202 Dance Battle IV

Dintre participantii noi care ne-au placut, trebuie sa incep cu baiatul care parea ca vrea neaparat sa fac parte din trupa de dans Jabbawockeez (din cauza mastii). Nu a stabilit cine stie ce performanta (eliminat din prima runda) dar macar e notabil pentru ca lumea chiar se uita la America's Best Dance Crew pe MTV. And the mask is really cool. :)

202 Dance Battle IV

Crista, frumusica si cu un stil original de dans.

202 Dance Battle IV

Dintre clientii fideli pe care i-am mentionat mai devreme, nu toti au avut aceeasi prestatie ca data trecuta. De exemplu Costin care atunci cand am mers noi a castigat concursul, de data asta nu a ajuns nici in semifinale. La battle-uri am vazut mai multa interactiune din partea baietilor.

202 Dance Battle IV

Dar nici fetele nu s-au lasat mai prejos, dand dovada de un talent acrobatic de care si Batman ar fi mandru.

202 Dance Battle IV

202 Dance Battle IV 202 Dance Battle IV

La baieti, castigator a iesit Dodo dupa un battle aprig in trei cu Hamer si Gil. La fete, ultimul menage a trois a fost constituit din Oana, Ramona si Alina... iar castigatoare a iesit Ramona, care s-a si dus repede sa-l pupe pe obraz pe Alex pentru ca votase pentru ea.

Preferata publicului insa a fost Naomi, o fetita de 7-8 ani care a insistat sa le arate celor prezenti valoarea ei corerafica. Viitorul concursurilor 202 este in siguranta. :)

Galerie foto

202 Dance Battle IV

202 Dance Battle IVNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera