20 de site-uri de unde poti downloada gratuit si legal carti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca esti soricel de biblioteca virtuala iti venim in ajutor cu cateva site-uri de unde poti downloada gratuit si legal cele mai bune carti scrise din domenii diferite.

Iata care sunt acestea:

Open Culture - Cei de la openculture.com au tot timpul astfel de articole in care ti se ofera gratuit fie carti, fie filme bune, fie audiobook-uri. Asadar, fii cu ochii pe ei pentru ca nu ai ce pierde.

Questia - Site-ul iti ofera posibilitatea sa downloadezi atat carti clasice, cat si editii rare pe care nu le mai gasesti nicari. Cu o colectie impresionanta de peste 5000 de carti, chiar ai de unde alege.

The Literature Network -  Daca iti plac poemele si povestile scurte pe site-ul online-literature.com vei gasi cam tot ce ti-ai dori. Try it!

Project Gutenberg - Site-ul este destul de faimos printre cititorii inraiti de carti si are peste 27,000 de carti pentru tine de downloadat.

Page by Page Books - Vei gasi cam tot ce-ti trece prin cap pe site-ul pagebypagebooks.com, chiar si discursuri tinute de presedinti celebri.

Classic Book Library - Vei gasi carti istorice, Sci-fi, romane de dragoste si nu numai.

Read Print - Motto-ul site-ului spune asa: Where books and people met si se lauda cu o colectie impresionanta de carti gratuite pentru tine.

Planet e-book - Vei gasi carti clasice si nu numai, toate fiind gratuite si legale. Merita vizitata aceasta librarie online.

Bibliomania - Vei gasi atat carti clasice cat si carti pentru studiu. Se lauda cu o biblioteca ce contine peste 2000 de texte clasice.

Online Library of Literature - Vei gasi carti clasice scrise de autori cunoscuti precum surorile Bronte si Mark Twain.

Book Boon - Nu ai nevoie de cont la ei pentru ca e super simplu sa downloadezi cartile de aici. Cauti cartea dorita si o dai jos in doar 10 secunde. Aici vei gasi carti ce te vor ajuta in cariera.

Feed Books - Nu au foarte multe carti pentru ca pe majoritatea cer si bani insa au si o sectiune de unde poti da jos gratuit. Unele carti sunt chiar bune. Merita o vizita virtuala.

Alte site-uri de unde poti downloada carti gratuit:

Pe aceeasi tema:1 comentariu

20 de site-uri de unde poti downloada gratuit si legal carti
andrei
#1 -

http://virtual-project.eu

Eu am descarcat de aici in format epub. buna calitate si diversitate mare de ebooksuri
Recomand.
http://virtual-project.eu
sau
http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/83/Carti_in_limba_romana/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera