10 intamplari istorice ironice pe care doar cei cu un simt al umorului ciudat le vor aprecia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu toate lucrurile din istorie au sens, iar cele de mai jos stau drept dovada. Am gasit 10 intamplari ciudate si ironice pe care doar cei cu un simt absurd al umorului le vor gasi interesante.

- Nimeni nu stie cine a inventat hidrantul de incendiu, deoarece cladirea care detinea patentul a ars din temelii in 1836

1

- In 1985, un barbat s-a inecat la o petrecere la piscina unde erau 100 de salvamari. Petrecerea sarbatorea prima vara fara inundatii din New Orleans, la piscina municipala.

2

- John R. Morales, actorul care l-a jucat pe McGruff The Crime Dog, a facut puscarie timp de 16 ani, dupa ce politia a gasit la el in casa 1000 de plante de marijuana si un lansator de grenade.

3

- Gary Kremen, fondatorul Match.com, si-a pierdut iubita din cauza unui barbat pe care ea l-a intalnit pe Match.com.

4

- "Hippopotomonstrosesquipedaliophobia" - frica de cuvinte lungi.

5

- In 2014, copacul memorial din Los Angeles dedicat lui George Harrison a fost distrus din cauza unei invazii de carabusi (beetles).

6

- O statuie care-l reprezinta pe Iisus homeless dorming pe o banca a fost pusa intr-o zona din Orlando unde oamenii strazii nu au voie sa doarma pe banci.

7

- La o universitate din Canada au fost inmanate prezervative cu notite care promovau sexul protejat. La ceva vreme dupa, ele au fost cerute inapoi, deoarece acele in care erau prinse fundele rosii (semn al luptei anti-HIV) au strapuns prezervativele.

8

- Hit-ul lui Barry Manilow din 1976, "I Write The Songs", a fost scris de Bruce Johnson.

9

- Un barbat a dat in judecata Guinness Book of World Records dupa ce a primit titlul de "barbatul care a intentat cele mai multe procese" (avand la activ peste 10.000).

10
Sursa foto
1 comentariu

10 intamplari istorice ironice pe care doar cei cu un simt al umorului ciudat le vor aprecia
Mirela
#1 -

Cu siguranta ca

"Nu toate lucrurile din istorie fac sens"; majoritatea au sens.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera