10 evenimente la care sa mergi in vacanta de 1 mai la mare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Soare avem, vacanta avem, deci nu mai ramane decat sa va faceti bagajul si sa plecati de 1 mai la mare.

Hotelierii s-au pregatit deja pentru turisti si ca sa nu va plictisiti puteti merge la o gramada de evenimente, in principal concerte sau petreceri.

Astfel, ca sa stiti ce e de facut in perioada vacantei de 1 mai la mare v-am pregatit o lista ca sa aveti de unde alege.

1. Concert Kultur Shock de 1 mai, de la ora 21.00 in Vama Veche. In deschidere vor canta Niste Baieti si Just Another Lie - La Copac.

2. In formula noua cu Oigan si Calina la microfon, trupa Kumm va asteapta pe 1 mai in Vama Veche, la Soni, sa dati startul minivacantei de primavara. Concertul incepe de la ora 22.00.

3. The Mission 1st Of May se organizeaza si anul acesta la Mamaia, la Clubul Guestlist.  Miercuri seara va puteti distra la o petrecere 100% romaneasca, alaturi de Livio&Roby, Pagal, Posh, Negru si Bogdan. Un bilet costa 65 de lei.

4. Miercuri puteti participa la parada cu masini de epoca si motociclete, autoturisme off-road si de raliu, autobuze supraetajate, care va avea urmatorul traseul Mangalia - Eforie Sud - Eforie Nord - Constanta - Mamaia - Navodari.

5. Mani Neumann supranumit "violonistul diavolului" si Ulli Brand unul dintre cei mai buni chitaristi ai Europei revin in Romania in cadrul turneului aniversar Farfarello. Pe 2 mai, Farfarello si Ovidiu Lipan Tandarica concerteaza in Vama Veche, la Soni.

6. Joi seara puteti merge si la un concert al trupei Suie Paparude, incepand de la ora 22.00, in Goblin, din Vama Veche.

7. A 13-a editie a SunWaves incepe de vineri seara si tine pana duminica seara, in statiunea Mamaia. Printre invitati se numara Ricardo Villabos, Rhadoo si altii. Pretul unui bilet variaza intre 20 si 50 de lei.

8. Cei de la Timpuri Noi sustin un concert in Vama Veche, pe 3 mai, de la ora 22.00, la Soni.

9. La Eforie miercuri se organizeaza "Crosul litoralului" sau puteti participa la un concurs de ciclism.

10. Nu e chiar eveniment insa este un lucru notabil pe care il puteti incerca: va puteti plimba cu telegondola prin Mamaia care va functiona in perioada 1-6 mai, zilnic intre orele 10.00-19.00, iar autobuzele supraetajate vor circula pe traseul Gara - Mamaia, cu un tarif de 5 lei pentru trei ore, intre orele 10.00 -18.00.

Daca nu plecati la mare si ramaneti la Bucuresti v-am pregatit o lista cu 10 idei pentru vacanta de 1 mai.

Mai puteti merge la teatru in aer liber, la evenimentele din Parcul Crangasi, sa va plimbati cu trenuletul in Parcul Lumea Copiilor sau sa vizitati expozitia Comorile Chinei, unde puteti vedea Armata de Teracota.

Sursa foto

Kultur Shock - High Low


Kum - 1000 de chipuri


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera