10 evenimente cool pe care sa nu le ratezi pana la sfarsitul anului 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Toamna se numara evenimentele cool din Bucuresti si pentru ca stim foarte bine ca va place sa iesiti in cele mai tari cluburi si la cele mai misto evenimente v-am pregatit o lista ideala in cazul in care nu stiti ce e de facut pana la sfarsitul anului prin Bucuresti.

Iata lista noastra de recomandari:

Roots Revival Romania - Colors of Maria

Este un proiect muzical care reuneste artisti din 7 tari, care vor interpreta cantece inspirate de Maria Tanase. In cadrul acestui melanj unic folclorul romanesc devine unul universal, iar cantecul Mariei o limba pe care o putem intelege cu totii.  Incursiunea Roots Revival aduce impreuna improvizatia de jazz, temele folclorice din tarile de origine ale muzicienilor si compozitii originale.

Les Films de Cannes à Bucarest 2014

Un festival care nu trebuie ratat. Filme bune, regizori celebri si alte surprize e ceea ce va asteapta la Les Films de Cannes a Bucarest. Evenimentul va avea loc intre 24 si 30 octombrie la Cinema Patria, Cinema Studio ș=si Cinema Elvira Popescu. Festivalul se deschide cu un film foarte puternic, pe care unii critici l-au numit, fara rezerve, capodoperă: „Leviathan”.

inter@FATA

Este un proiect colectiv dupa un concept de Alexandru Berceanu. Cu aceasta ocazie actorii Catalina Balalau, Liviu Popa, Ionut Niculae si Paul Dunca impreuna cu Andreea Chindris, Maria Draghici, Alexandru Berceanu si Catalin Cretu produc o investigatie performativa a contactului intre grupuri culturale diferite, precum comunitatea gay, etnicii romi si evrei si grupul cultural majoritar.

British Documentary

Va asteapta cu 10 proiectii saptamanale care vor avea loc  pana in data de 15 decembrie, in zilele de luni (cu exceptia zilei de 10 noiembrie), incepand cu ora 19.00, la Muzeul National al Taranului Roman, in Studioul „Horia Bernea”.

Halloween Charity Ball

Evenimentul se adreseaza celor care cred in educatie, vor sa investeasca in viitorul copiilor saraci din Romania si de asemenea, vor sa petreaca o seara minunata alaturi de oameni cu aceleasi valori. La Halloween Charity Ball trebuie sa va costumati in personajele sau actorii lor preferati de la Hollywood, traind impreuna, timp de o seara, Magia Filmului.

SoNoRo - Bridges

A IX-a editie a Festivalului International de Muzica de Camera are loc intre 31 octombrie si 17 noiembrie 2014. Asa ca nu ratati acest regal de muzica buna.

Best Selfie

Prima expozitie de selfie din lume Best Selfie va fi amenajata la Bucuresti pe 15 noiembrie. Este vorba de 300 fotografii, care vor fi alese in urma unei competitii la care poate participa oricine.

Eddie Griffin

Actorul si interpretul de stand-up comedy american, care imbina jocul actoricesc cu muzica si dansul, va fi prezent in premiera pe o scena din Romania, pe 14 noiembrie, la cinematograful Patria din Bucuresti. Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul "Living Legend" al actorului american.

Jordan Belford, Lupul de pe Wall Street, vine in Romania

Personajul real interpretat de Leonardo DiCaprio in Lupul de pe Wall Street, Jordan Belford, va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion, un sistem de reguli” conceput astfel incat sa alinieze forta necesara pentru generarea succesului in orice mediu de afaceri.

Indila

Cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”Derniere Danse”, concerteaza in premiera pentru publicul din Romania. Evenimentul va fi cel mai important eveniment concertistic al sfarsitului de an.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera