1 februarie 2017 a gazduit cel mai mare protest din ultimii 25 de ani - imaginile care ne arata cum a inceput si cum s-a terminat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ordonanta de Urgenta a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial in miez de noapte, iar oamenii nu au mai stat in case. Au iesit in strada pentru a protesta pasnic impotriva acestui abuz si au cerut schimbare.

Pe 1 februarie 2017 au fost aproximativ 300.000 de oameni care au iesit in strada in toata tara, iar la Bucuresti au fost peste 150.000 de oameni care au vrut sa-si arate nemultumirea public.

A fost cel mai mare protest din ultimii 25 de ani, iar imaginile care ne arata "vocea poporului" sunt profund impresionante.

La metrou la Victoriei, din cauza aglomeratii, oamenii nu au mai putut sa iasa, circulatia s-a oprit, iar oamenii au protestat acolo.

Protestul a fost unul pasnic si care a militat pentru lipsa violentei, insa in jurul orei 22.30, situatia a degenerat si a intervenit un grup de agitatori.

Mai multi manifestanti violenti au inceput sa arunce cu petarde, torte, pietre si gheata spre fortele de ordine.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene si au cerut evacuarea zonei. Protestatarii pasnici au parasit Piata unde jandarmii au continuat interventia in forta contra grupului de agitatori.

Iata cum a aratat in imagini ceea ce se intamplat in seara de 1 februatie 2017 in Piata Victoriei.

Album foto!

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera