Preturi iPhone 6. Cand vine in Romania, cat costa si de unde il iei. Primele oferte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi aduse in premiera in Romania incepand cu data de 19 septembrie.

Noile modele de la Apple vor fi aduse de QuickMobile si preturile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB.

De asemenea, puteti face deja pre-comanda pentru cele mai noi modele pe site sau in magazinele QuickMobile, care sunt cu 50% mai rapide decat primele telefoane lansate de Apple si cu 25% mai rapide decat modele anterioare datorita noilor procesoare A8.

In plus, au cea mai subtire carcasa de pana acum si un co-procesor M8 care va masura presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se afla utilizatorul telefonului.

Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei.

Mai multe detalii despre noile modele si preturi gasiti aici.

Mai trebuie sa stiti ca Apple Watch va fi disponibil in magazinul QuickMobile din 2015, cand va fi lansat oficial si in magazinele din SUA. Principalii operatori de telefonie mobila de la noi nu au comunicat momentan detalii despre noile modele de telefoane de la Apple.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera