kika organizeaza prima licitatie de produse din magazin (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de kika

kika Romania va asteapta in acest weekend la prima licitatie pentru peste 200 de produse din magazin.

De la pernute, birouri, scaune, sau chiar un living, toate produsele vor avea preturi de pornire de la 10% din pretul initial al produsului.

Evenimentul, in cadrul caruia vor fi scoase la licitație peste 200 de articole, va avea loc sambata, 18 ianuarie si duminica, 19 ianuarie, intre orele 12.00 - 18.00.

Participarea este gratuita iar procedurile sunt extrem de simple.

Primul pas este inscrierea, pe baza unui formular, incepand cu ora 10.00, la biroul special amenajat la parterul magazinului, in zona covoare.

Astfel, produse din magazinul kika la care ati visat, dar pe care ati amanat sa le cumparati, vor putea deveni ale voastre...licitand pentru ele.

Toti cei nerabdatori si care doresc sa mearga pregatiti la licitatie vor putea vedea articolele, impreuna cu detalii pe siteul www.kika.ro precum și pe pagina de Facebook kika-RO.

Apoi, fiecare va primi un cartonas cu numarul alocat si pe care il va ridica ori de cate ori doreste sa ofere un pret. Exact ca la o adevarata licitatie.

Castigatorii vor fi cei care vor avea cea mai buna oferta, fara a o depasi pe cea de referinta. Evident, va exista un cost de pornire, iar pretul va fi strigat de conducator pe baza ofertelor prezentate.

In final, adjudecarea produsului licitat se va face dupa trei strigari. Produsele licitate sunt fie ultima bucata ramasa pe stoc, fie produse expuse din magazin sau cu mici zgarieturi.

Ce mai asteptati? Alegeti-va produsele preferate!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera