Clou Boutique sau magazin de obiecte frumoase

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Deschis in august 2013 pe o straduta (Str. Hristache Pitarul) care da in Calea Dorobanti, magazinul Clou Boutique se distanteaza din start de orice intentie de grandomanie si promite lucruri simple, "pline de farmec si eclectism", obiecte care sa te inspire.

Simplitate moderna, zic ei pe scurt, aplicata unor largi categorii de produse, de la obiecte pentru casa si gradina, la cadouri pentru El, Ea, copii si (alte) animale. Un amestec colorat si simpatic care va va starni tendinte nedescoperite spre cleptomanie:

Si-asta pentru ca probabil nu veti avea bani sa va luati tot ce v-ati dori. Sigur, mai au ei ocazional si reduceri, dar chiar si-asa..

Ca sa va dam un singur exemplu, dar relevant, noi am mers la ei chititi pe un "fund de lemn" in forma de inima pe care il vazuseram pe pagina lor de Facebook, unde nu era trecut insa pretul. Ne-a cam picat fata cand am aflat in magazin ca e 80 lei..
 
 
Dar noi sa fim sanatosi, ca-n rest banii se mai si fac. Pe principiul lui Puya, "decat sa stai sa-i strangi, mai bine sa ii cheltuiesti", vom reveni la Clou Boutique cand ne va mai face ceva cu ochiul din magazinul lor online, unde apare si pretul..
 

Baga, baga, baga impresii!, baga impresii! & mai multe poze in album

1 comentariu

Clou Boutique sau magazin de obiecte frumoase
Diana
#1 -

Frumos articol dar

Dar mi-ar fi placut sa nu se citeze din Puya, iar la final sa scrie "Baga, baga, baga.."

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera