VGeneration noua destinatie "über cool" de shopping! (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat de VGeneration

Esti un trend-setter in grupul tau de prieteni?  Porti outfit-uri care transmit o “relaxare” studiata? Esti  pasionat de cultura strazii si de sporturile urbane?  Atunci fa un “trick” si da o tura prin magazinul VGeneration!  Poti veni cu gasca de prieteni, cu spray-ul de graffiti, cu“bicla” sau cu skate-ul… orice “act rebel” de shopping iti este permis!

Am amplasat magazinul la parterul mall-ului AFI Palace Cotroceni, unde pe o suprafata de 60 de m2, vei gasi o selectie “über-cool” de incaltaminte, haine si  accesorii Vans, Adidas X Jeremy Scott, Abercrombie&Fitch si Hollister.

1 2

O forta globala in industria de action sport, brand-ul Vans este preferatul skaterilor, surfer-ilor, snowboarder-ilor, practicantilor de BMX, in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor, echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare de zi cu zi. Este vorba despre acei oameni  indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul orasul intr-un teren de joaca urias.

Abercrombie& Fitch cu linia Hollister, inspirata din stilul surferilor americani, este un alt brand-care se adreseaza oamenilor atragatori, cu atitudine si foarte multi prieteni, iar Adidas X Jeremy Scott este preferatul tineri care traseaza trend-urile in moda si carora nu le este teama sa obtina reactii de la cei din jur prin accesorii si outfit-uri indraznete.

Shoes Shoes

Shoes Shoes

Pentru toti acestia si nu numai, magazinul VGeneration a devenit acea destinatie unica de shopping care aduce “street-style-ul” in garderoba ta!

Mai multe imagini aici

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera