Unde gasesti primii brazi de vanzare in Bucuresti si cat costa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Au inceput sa apara primii brazi de vanzare in Bucuresti. Timid, intai prin pietele de cartier, apoi in targuri organizate, toata lumea stie ca nu scapa de curatat ace de brad de pe covor nici anul asta. :)

Unde gasesti primii brazi de vanzare in Bucuresti si cat costa Unde gasesti primii brazi de vanzare in Bucuresti si cat costa

- Am vazut primul targ de brazi la Unirii (un pic mai sus de Biblioteca Nationala, cum mergeti inspre Piata Unirii), unde gasiti pomi de toate formele si marimile la un pret ce se-nvarte in jurul mediei de 70 de lei.

- Daca nu vreti sa va luati brad de Craciun la pret de centru, puteti trece prin Parcul Lumea Copiilor, pe a carui esplanada gasiti pomi atat de provenienta autohtona, cat si din strainatate, la preturi inclusiv ceva mai mici, depinde de marime.

- In plus, tot in Sectorul 4 s-au amenajat deja 10 standuri in Piata Progresul, 10 in Piata Sudului, 10 in Piata Aparatorii Patriei. Inca nu stim cum stau preturile pe acolo, dar banuim ca nu pot fi mai mari decat la Unirii.

Poate ne spuneti voi daca s-a deschis targul de brazi de la Obor, care tinem minte ca, anii trecuti, a fost cel mai mare din Capitala. Ne mai orientam si noi si revenim cu detalii.

(sursa foto: 1, 2)
2 comentarii

Unde gasesti primii brazi de vanzare in Bucuresti si cat costa
Eliza
#1 -

Brazi de Craciun

Brazi de Craciun foarte frumosi si accesibili la pret se gasesc si la Obi, tat in ghiveci (50-60 ron) cat si de pus in suport, la preturi foarte bune : 40 ron (1'50 - 1'60) pana la 100 ron ( 200 cm inaltime).

Unde gasesti primii brazi de vanzare in Bucuresti si cat costa
gusteau
#2 -

Brazi

Chiar daca nu vreau sa le fac reclama deloc pentru serviciile proaste de care dau dovada, sunt nevoit sa zic ca da la OBI gasiti brazi la ghiveci de la 40 de ron.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera