Un nou magazin IKEA in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


De curand, IKEA si-a exprimat intentia de a deschide cel de-al doilea magazin in Romania. Chiar daca ar fi de asteptat ca IKEA sa deschida noul magazin intr-un alt oras mare din Romania, Bucurestiul nu este exclus din planurile de dezvoltare ale suedezilor.

Un zvon spunea ca Iasiul va fi ales de cei de la IKEA, dar Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania, nu a exclus deschiderea unui nou magazin in Bucuresti:

"In momentul de fata suntem in continuare in faza de prospectare pentru a gasi cel mai potrivit oras pentru urmatorul magazin. Ce va pot spune cu siguranta este ca lucram la asta, avem un Land Acquisition manager incepand din mai 2010, care cu asta se ocupa: prospecteaza piata, cauta terenuri. Inca nu am stabilit care va fi orasul: este interesant si Bucurestiul, dar si celelalte orase cu peste 300.000 de locuitori din tara."

Avand in vedere ca vanzarile magazinului IKEA din Romania in 2012 au fost in crestere cu 10,8% fata de 2011, si ca 3 milioane de clienti le-au trecut pragul, era normal ca IKEA sa-si doreasca un al doilea magazin in Romania.

Ce ziceti, mai e nevoie de un nou magazin IKEA in Bucuresti?

IKEA Presents, Jess's Trainers. Make Room for Your Life

2 comentarii

Un nou magazin IKEA in Bucuresti
malamute
#1 -

Fomica?

Ce zice titlul, ce zice stirea.

Un nou magazin IKEA in Bucuresti
delia
#2 -

ikea online

pe cand putem comanda online de la ikea?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera