Spunk Tattoo, barlogul de underculture unde puteti sa va faceti un tatuaj sau un pierce

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu atatea conventii de tatuaje in ultima vreme, am pus ochii pe multe modele misto. Asa ca ne-am pus la modul cel mai serios problema sa ne facem cadou de Craciun un tatuaj! Ne-am luat deci inima-n dinti si-am mers sa vedem ce si cum in salonul pe care-l stiam de vreo 3 ani pe Calea Dudesti, Spunk Tattoo:

Spunk Tattoo Spunk Tattoo Spunk Tattoo

Am dat peste un barlog de underculture: multe desene, schite, pierce-uri, arta dubioasa, muzica, oameni cool.. genial, ce sa mai. Asa ca i-am luat fara jena la intrebari pe artistii tatuatori, sa mai aflam si noi una-alta despre lumea lor.

Spunk Tattoo Spunk Tattoo Spunk Tattoo

I-am intrebat cu nonsalanta pe bietii oameni toate prostiile, deci am aflat o gramada de chestii interesante:

- semnele tribale incep, usor-usor, sa dispara - toata lumea este mai fericita;

- tipii inca-si mai tatueaza nume de fete - daca tineti mortis sa va amintiti de altcineva pe propria piele, artistii va sugereaza sa apelati la un simbol: de exemplu, daca vreti sa va amintiti de bunica, va puteti tatua mai degraba un obiect cu care o asociati sau care va aminteste de ea, decat sa va tatuati BUNI :)

- alte modele preferate de barbati sunt trandafirii (?!), crucile, craniile; se practica de asemenea si tatuaje cu coperte de albume (de exemplu Nouvelle Vague, Slayer, AC/DC si altii);

Spunk Tattoo Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- fetele prefera in acest sezon fluturasii, funditele si gargaritele, in general chestii mici si finute - de exemplu, un fluture 5 pe 5 costa minim 200 ron; interesant si ca fetele suporta mai bine durerea si se plang mult mai putin decat baietii!

Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- pentru cei care simt nevoia sa se tatueze inainte de Craciun, Spunk a avut chiar intr-un an promotie la tatuaje cu oameni de zapada, dar putem opta si pentru clasicul fulg de nea;

- la salon se fac cam 2 tatuaje pe zi, in medie; un tatuaj porneste de la 200 lei si poate ajunge si la 1000, in functie de complexitate si marime, si se poate realiza in mai multe sedinte (de cate 4-5h sau tot in functie de complexitate);

Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- pigmentii naturali folositi sunt compatibili cu pielea si nu dau reactii alergice - cam singurele reactii adverse pe care le putem avea sunt niste bubite de la caldura, vara; unde mai pui ca toate culorile posibile sunt available;

Spunk Tattoo Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- tatuajele semipermanente sunt un mit - in timp, ramane o mizerie stearsa care nici nu dispare, nici nu arata bine;

- pierce-urile in ureche sunt cele mai ieftine (costa 80 lei plus bijuterie) si trebuie sa aveti minim 16 ani, no exceptions;

Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- piata e in crestere - tatuajul nu mai este un tabu in societate, ci o adevarata arta - astfel, oameni din toate categoriile sociale au calcat pragul salonului, ba chiar am aflat ca cel mai in varsta client a fost o doamna de 60 de ani care a dorit 2 tatuaje (un iris si coroana regala a Romaniei cu o floare de colt) si un piercing in nas :)

- hipsterii raman si la acest capitol cei mai creativi dintre creativi - au cele mai tari idei de tatuaje si sunt apreciati de catre artisti - de exemplu, in loc de clasicele stelute, un hipster a cerut o galaxie, numai pentru el!

- foarte importanta in proces este comunicarea dintre client si artist, iar la Spunk Tattoo puteti alege intre 5 artisti cu experienta si 1 apprentice, toti mega-prietenosi si deschisi;

- salonul a primit si premii la conventii si pune un mare accent pe desen - toate tatuajele lor sunt unice, iar artistii invata si se perfectioneaza constant; cel mai dubios tatuaj care le-a fost cerut? pistrui! da, cineva a vrut sa-si tatueze pistrui..

Spunk Tattoo Spunk Tattoo

- nu ar mai avea rost sa spunem ca totul e de unica folosinta (in afara de aparate, care sunt sterilizate) pentru ca este evident, dar o sa mai spunem totusi inca o data ca nu exista niciun risc la capitolul asta.

Concluzii: pe noi ne-a cucerit Spunk Tattoo, asa ca ne-am ales un artist, i-am facut capul calendar cu tatuajul pe care-l vrem, am cazut de acord la un pret si o sa mergem in curand la prima sedinta! Wuhu! Voi aveti (in plan) vreun tatuaj/pierce?

Mai multe poze de la Spunk Tattoo gasiti in galeria 1 si in galeria 2. Puteti arunca un ochi si pe site-ul lor sau pe Facebook pentru mai multe informatii. Think Ink!

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera