Shubakiller - tricouri unice de inspiratie locala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Parca nicaieri nu-i ca acasa si nici lucrurile autohtone nu se compara cu ce fac altii. Asa si la Shubakiller, un produs 100% romanesc, unde creativitatea, buna dispozitie si umorul nu lipsesc, mai ales ca s-a nascut in underground, acum vreo 3 ani, cu scuza "middleclasses entertainment" sau mai neaos "distractie pentru putini".

Shubakiller
priveste in jur, comenteaza, ironizeaza si socheaza... taie si spanzura cu zambetul pe buze in mesajul de pe piept, cel putin asa zic creatorii prinsi la mijloc intre moda, design si caricatura. Shubakiller este o stare de spirit, un mod de a fi, o chestie faina la care toti ne-am gandit, dar nu stiam cum sa o punem pe hartie.

Dar s-au gasit oameni sa le puna pe tricouri si au scos, spre bucuria celor ce gandesc altfel, cateva modele cu stil. Ok, sunt tricouri simple produse la Arad, gandite si desenate la Timisoara, dar nu poti nega farmecul unor tricouri Teddy Porn, Manele Dietrich, Hello Klitty, Nitzscheenii Rocken'roll, The Armstrongs, Phoenix Captivus, Mijlk Dog, SHK-PCR, Dacia Tales sau Laba Trista.

Indrazneste sa fii diferit nu a aratat niciodata mai bine sau mai colorat. Inversunat pe plictis si monotonie, Shubakiller spinteca indiferenta cu buna dispozitie provocata de un simplu mesaj, fie el si desenat.

shubakiller shubakiller

Zambesti fara sa vrei cand le vezi, dar mai ales cand sunt in toata splendoarea prezentarii artistice. Ironice fara doar si poate, rele si foarte rele. Iti stimuleaza inteligenta, te pun pe ganduri si te fac sa te intrebi de unde?

shubakiller shubakiller
shubakiller shubakiller

Tricourile sunt din bumbac 100%, desenele sunt serigrafiate cu vopsea durabila pe baza de apa si pretul unui tricou, momentan doar in varianta pentru baieti si disponibil in toate marimile, S, M, L si XL, este de 90 de lei si poate fi achizionat de la The Kitchen, U-Man din Timisoara si in Iulius Mall din Cluj, Iasi si Suceava. Sau online de aici.

laba trista phoenix hello klitty manele nietzshieenii

Luati-le cat sunt calde, proaspat iesite de la presa creatorilor, care s-au gandit sa le faca in serii mici de cate 100 de bucati. Daca va plac lucrurile altfel si vreti sa aratati ca niste romani fericiti sau cel putin amuzanti, incercati Shubakiller ca nu doare.

O incursiune in lumea Shubakiller si acces la noutati aveti de aici.

Afla cum poti castiga 2 tricouri Shubakiller!
3 comentarii

Shubakiller - tricouri unice de inspiratie locala
Gxg (george)
#1 -

Comentariu nou

FAIL. eroare pe site

Shubakiller - tricouri unice de inspiratie locala
Gina
#2 -

ok

la ce site te referi cand zici "Fail"?

Shubakiller - tricouri unice de inspiratie locala
alex
#3 -

ceva asemanator
ceva asemanator gasiti si pe www.inkspired.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera