Retro Boutique, magazin online din alt timp

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

"Cadourile noastre vin din alt timp.

Sunt dintr-o vreme a vanzatorilor ambulanti de ziare si a caselor cu fier forjat la poarta. O vreme a vizitelor si a conversatiei la ceaiul de amiaza. Timpuri in care oamenii aveau stiinta traiului fara graba.

Vezi dar ca aici, la noi, timpul mai are inca rabdare. La noi in pravalie isi asteapta musterii ceasuri prafuite, rame de poza inflorate si lampi cu picior de lemn. In drumul tau spre ceaiul de amiaza ia unul din ele cu tine.

Iar spre a ta ingrijire, inca un lucru: baga de seama cand iesi din pravalie – caldaramul sade ingust si e primejdie mare sa te loveasca vreo trasura."

retro boutique
foto: Retro Boutique

Asa isi spune povestea magazinul online Retro Boutique, unde gasesti tot soiul de articole de design interior stil "vintage": lampi, ceasuri, oglinzi, decoratiuni de gradina, rame foto, cosuri si perne.

Il prezentam astazi atat ca o sugestie pentru cei care vor sa isi decoreze casa in stil retro, cat si pentru multitudinea de locuri din Bucuresti care pozeaza retro-vintage, fara insa sa acorde suficienta atentie accesoriilor si decoratiunilor, cu atat mai mult cu cat Retro Boutique isi ofera serviciile de consultanta pentru design interior.

Iata cateva dintre obiectele pe care le poti gasi acolo (click pe imagini sa te duci in pagina produsului):

canastropitoareclopotelveioza
Cana de tabla pentru udat florile - 41 de lei; stropitoare - 43 de lei; clopotel-sonerie - 54 de lei; veioza - 159 de lei

cutii lemnsuport ghivecetelefon
Cutii de lemn pentru biscuiti, bomboane sau bijuterii - 172 de lei; suport pentru ghivece - 141 de lei; macheta telefon - 82 de lei


Cand te vei duce sa vizitezi Retro Boutique, sa nu uiti sa intri si in sectiunea de blog, unde poti gasi atat articole utile de tipul "idei de amenajare pentru un living room retro", cat si articole amuzante si informative, cum este, spre exemplu, Istoria ceasului de perete.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera