Magazin: Rembrandt- art centre

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cu manutele astea doua putem sa facem cam orice, chiar daca talentul nu vine in doze mari. Pentru priceputii la arte plastice, creatie artistica, arhitectura, pictura si grafica, magazinele Rembrandt din Hanul cu Tei nu sunt nicio noutate. Pentru cei care pur si simplu se simt izbiti de transnetul creatiei, aceste magazine sunt barlogul perfect de unde se pot aproviziona cu de toate inainte sa inceapa incursiunea artistica.

 Rembrandt Rembrandt

Cele trei centre Rembrandt au de toate pentru momentele in care ne apuca pofta sa pictam, sa coloram sau sa ne mazgalim peretii si obiectele din casa. De aici poti sa te aprovizionezi cu fimo si vopsele speciale daca vrei sa te apuci de arta handmade. Tot de aici poti sa iei niste cadouri inedite, cum ar fi seturi de creioane colorate puse intr-un cufar elegant.

Rembrandt Rembrandt Rembrandt Rembrandt

Rembrandt este un lant de magazine pentru specialisti, dar si pentru micii mestesugari care vor sa se relaxeze pictand, facand grafuri, decupand si modeland. Oferta este atat de variata si de bogata incat noi ne-am cam pierdut printre rafturile magazinelor.

Obiectele de specialitate din domeniile artistice nu ne erau tocmai familiare. Dar nu ne-am putut abtine sa nu ne bagam nasul in oala cu hartii colorate, creioane colorate, vopsele speciale pentru tricouri si haine, vopsele pentru geam si lemn, acuarele si tempera in diverse forme, pensule si carti pentru incepatori pe modelul how to

Rembrandt Rembrandt
Rembrandt Rembrandt

Ne-au atras atentia materialele ajutatoare pentru diverse domenii. De exemplu, pentru figurine si bijuterii din fimo exista manuale si toate accesoriile pentru finisajele unor cercei, brose, margele si alte asemenea. Exista carti si modele care te ajuta sa pictezi si care iti spun ce trebuie sa faci odata ce ai pensula in mana si culorile alaturi.

Dintre produsele care urlau sa dam banii pe ele, cele mai simpatice erau cele din categoria hobby&craft, diverse lucruri pe care daca le iei te poti apuca lejer de design interior si poti sa faci un face lift in casa. De asemenea, nici design-ul vestimentar nu-ti va mai fi atat de strain odata ce o sa vezi toate lucrurile din magazin pentru aceasta arie de creatie.

Rembrandt Rembrandt Rembrandt Rembrandt

De la Rembrandt sigur o sa gasesti ceva care sa-ti puna indemanarea si mintea creativa la treaba. Fie ca e vorba de banalele creioane colorate si markere sau daca vrei sa te inhami la lucruri mai complicate, in cele trei magazine sigur o sa dai frau liber shopping-ului. Nu credem ca ai cum sa te abtii sa nu iei niste acuarele, blocuri de desen, plastilina, fimo, forme pentru diverse figurine sau hartie autocolant din care sa tai si sa lipesti pe unde poti.

De aici poti sa iei si niste cadouri cu talc pentru ca in magazin au diverse seturi de creatie in ambalaje frumoase. Noi ne-am cam pierdut printre toate micile trebusoare de creatie, de aceea ne vine greu sa dam si niste preturi. Din fericire, au cam toate produsele pe site, pe artistique.ro, si aici poti sa vezi exact toata gama de produse si preturile.

Rembrandt Rembrandt Rembrandt Rembrandt
Galerie foto

Dar noi recomandam sa ajungi si in magazinele Rembrandt si sa cotrobai pe acolo sa-ti alegi ce-ti face cu ochiul. Imposibil sa nu gasesti ceva cu care sa-ti ocupi timpul intr-un mod creativ dupa sesiunea de shopping.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera