Pump Shop sau arta manufacturarii bicicletei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Odata cu venirea primaverii bicicletele sunt repuse in functiune, bucuroase ca pot goni din nou pe strazile acestui oras haotic, care, din pacate, nu poate fi numit inca "bike-friendly". Totusi, iubitorii acestui mijloc de transport si de exercitiu fizic beneficiaza de noi privilegii in acest domeniu, cum ar fi deschiderea unui nou magazin de biciclete in incinta clubului Fabrica, pe numele lui Pump Shop.

          

Pump Shop nu respecta tiparul unui magazin de biciclete simplu, ci ridica mult standardul, concentrandu-se pe biciclete performante, de drum si de oras, plecand pe ideea ca vor sa vada cat mai putine biciclete de munte rulate pe soselele oraselor.

Astfel, Pump Shop aduce in Romania marci italiene de calitate, precum Milani, Dodici sau Taurus, si ce e cel mai important, bicicletele sunt construite dupa dorintele clientilor, acestia putand sa isi aleaga singuri componentele pe care le doresc, bineinteles, sfatuiti cu grija de mecanicii magazinului.

Pump Shop Pump Shop

Fiecare piesa este manufacturata cu grija, din cele mai calitative materiale, pentru a fi cat mai usoare si rezistente, calitati esentiale pentru o bicicleta de drumuri lungi, iar pretul bineinteles ca este pe masura, o tija de sa din fibra de carbon putand ajunge la 800 de euro.

De fapt, la o buna parte din piese nu este importanta numai calitatea, ci si designul, cativa artisti grafici importanti precum Mike Giant sau Barry McGee lasandu-si amprentele artistice pe sei, ghidoane sau cadre de colectie.

Pump Shop Pump Shop

Atmosfera este foarte importanta in Pump Shop, intretinuta in primul rand de designul minimalist al incaperii, captusita cu lemn si decorata cu o piesa de mare clasa, si anume o carpeta cu rapirea din serai, varianta pe biciclete, opera lui Bogdan Moraru, apoi de peretii care sunt ocupati de biciclete deosebite, fiecare cu povestea lor, cat si cu componente dispuse simpatic in spatiu. De asemenea, cei care se ocupa de magazin au grija sa fie deschisi si comunicativi, oferind un plus de prietenie atmosferei din Pump Shop.

In curand, intr-o incapere alaturata va fi deschis si atelierul magazinului, unde clientii pot petrece cat timp isi doresc alaturi de mecanici, observand cum le este construita viitoarea bicicleta.

 Pump Shop Pump Shop

De asemenea, se anunta diferite evenimente si surprize in sezonul cald ce va urma, lucruri despre care veti putea afla de pe site-ul lor, pumpshop.ro, care va fi deschis de la 1 aprilie 2012.

Despre biciclete si preturi nu are rost sa va spunem foarte multe lucruri, avand in vedere ca lucrurile variaza in functie de dorintele clientului, dar ceea ce e clar este ca daca vreti o bicicleta ieftina si nu aveti pretentii de calitate, nu aveti de ce sa o cautati la Pump Shop. Preturile aici ajung la ordinul miilor de euro, iar adevaratii cunoscatori pot aprecia acest lucru, avand in vedere ca sunt componente aduse pentru prima data in Romania, de o calitate deosebita, la un pret mai bun decat in afara, care poate fi si negociabil in anumite cazuri.

Nu ramane decat sa va invitam si pe voi sa ii vizitati, pe Strada 11 iunie numarul 50, sa asteptam noi surprize din partea lor si sa vedem din ce in ce mai multe biciclete de calitate care zboara pe soselele tarii.

 

1 comentariu

Pump Shop sau arta manufacturarii bicicletei
imobiliare,net
#1 -

Pump shop

nici nu stiam de ei, asteptam sa apara site-ul lor!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera