Planeta HamHam, primul pet resort din Romania (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre Planeta HamHam ar fi multe de zis. Imaginati-va cainele vostru ca pe un copil (asa cum nici nu ne indoim ca il considerati deja). In drumul sau spre a deveni adult, merge la gradinita, apoi la scoala, in cele din urma munceste si isi ia concediu. Pentru un animal blanos de companie, cam asta inseamna si Planeta HamHam, primul pet resort din Romania.

La o prima vedere pare un snobism. Cum, un fel de hotel pentru... caini? Insa proprietarii de catei care vor sa plece in vacanta stiu ce presupune sa-si lase patrupedul nesupravegheat sau alaturi de straini. Si-atunci de ce sa nu-l lasi la un hotel gandit special pentru ei, cu peste 70 de camere si padocuri, cu spatii unde se pot juca, pot fi plimbati sau dresati? Visul... canin! :)

Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P)

Iata care sunt optiunile si preturile (le gasiti si la ei pe site):

Pensiune caini

VIP (very important pet) - 120 de lei / noapte
- camera de hotel de 16 mp, complet mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat, plus terasa privata de 12 mp;
- design premium, cu tablouri, canapea, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, masuta, HDTV, patut cu saltea, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa, rigola individuala pentru igienizarea camerei, usa de acces pe terasa actionata din exteriorul camerei.

Home Style - 80 de lei / noapte
- camera de hotel de 12 mp, mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat;
- amenajata pentru a imita mediul familiar de acasa, cu tablouri, fotoliu, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, HDTV, patut cu saltea, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa.

Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P)
(stanga - VIP; dreapta - home style)

Classic Room - 60 de lei / noapte
- camera de hotel de 6 mp, dotari de baza, incalzire/aer conditionat, plus terasa privata de 6 mp;
- amenajata in stil practic, cu patut, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa, incalzire cu bec cu infrarosu, usa de acces pe terasa actionata din exteriorul camerei.

Economy - 40 de lei / noapte
- padoc exterior acoperit de 6 mp, construit conform specificatiilor europene, dotat cu cusca de 2 mp;
- termoizolata si incalzita cu bec infrarosu, podina de lemn de 4 mp, boluri din inox pentru mancare si apa.

Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P)
(stanga - classic; dreapta - economy)

Pensiune pisici

Home Style - 50 de lei / noapte cu 50% reducere pentru a doua pisicuta cazata in aceeasi camera
- camera de hotel de 12 mp, mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat;
- amenajata pentru a replica mediul familiar de acasa, cu tablouri, fotoliu, paturica, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, tv plasma, ansamblu de joaca supraetajat cu sisal si scorbura, jucarii, boluri din inox pentru mancare si apa.

Cat Salon - 30 de lei / noapte
- camera 6 mp, cu 4 compartimente individuale, fiecare pisicuta are la dispozitie un spatiu de 1x0,4x1,5 m (Lxlxh), dotat cu ansamblu de joaca supraetajat cu sisal si scorbura, jucarii, etajera, litiera individuala, boluri din inox pentru mancare si apa, incalzire/aer conditionat.

Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P)
(stanga - home style; dreapta - cat salon)

Ce e si mai misto la Planeta HamHam e ca mai au fel de fel de alte servicii care iti fac viata de stapan de animal de companie mai usoara. Nu poti sa-l duci la pensiune? Nu-i nimic, te ajuta Pet Taxi - van cu aer conditionat, dotat special pentru transportul animalelor de companie (50 de lei/ cursa, cu pret variabil in functie de distanta). E cainele prea paros? Poti sa-i oferi o tunsoare si o cosmetizare chic la Pet Salon :) - complet echipat, cu personal profesionist.

Iar daca patrupedul tau se comporta nedisciplinat, e agresiv sau, din contra, prea timid, poti sa-l duci chiar la... terapie comportamentala, unde oamenii fac adevarate minuni pentru doar 250 de euro/ 20 de sedinte.

Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P) Planeta Ham Ham, primul pet resort din Romania (P)

Ce mai... noi ne-am lamurit, Planeta HamHam e un spatiu unic in Bucuresti, pe care prietenii nostri blanosi il merita cand noi nu suntem acolo sa ne ocupam de ei.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera