Pin me up cu o insigna

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A fost un moment in care o buna parte din populatia sub 16 ani din Bucuresti umbla cu niste insigne rosii, promovand cu multa darnicie un anumit post tv. Cand eram copii colectionam printre altele si insigne. La orice targ de vechituri exista un stand cu insigne. Iata ca si anul acesta se poarta mandre in piept, pe sapca, ruscac sau geanta aceste simboluri agatate.

Dar cum nu putem fi urban cool daca avem aceleasi insigne cu vecinul de drum, trebuie sa gasim solutii pentru a le personaliza pe ale noastre. Cautarea unora care sa nu se mai gaseasca se dovedeste grea, aventuroasa, dar grea. Plus ca sansele ca cineva sa iti urmeze pasii catre acelasi magazinas sunt maricele.

Prin oras sunt o multime de magazine unde poti gasi cateva insigne mai interesante, la Hippie Hippie Shake, The Kitchen, Paria, Boarders sau in orice magazin de accesorii gen Meli Melo. Plus ca nu exista targ la Dalles unde sa nu fie macar un stand cu astfel de podoabe.

Cel mai simpu mod de a fi original este sa iti creezi propriile insigne. Cum nu ai primit prin posta un aparat special, nu poti fi prea extravagant in alegerea formelor, poti doar sa experimentezi cu partea grafica. Pentru a obtine insigna mult dorita poti merge la un centru unde se imprima tricouri, cani, fete de perna, calendare s.a.. Printre cele mai cunoscute astfel de centre sunt cel de la Unirea, de la parter, cel din magazinul Victoria si cel din pasajul de la Universitate.

In schimb daca vrem sa ne facem ceva mai multe insigne, adica cateva sute sau cateva mii (stiu ca se pierde sentimentul unicitatii, dar ne gandim sa ne facem si noi insigne haioase pe care sa le dam apoi pustilor de liceu sa la poarte mandri) atunci poate ca ne va fi mai usor daca apelam la firme specializate in comenzi mari,  exemplu aici, aici sau aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera