Pe ce dam banii: watercooler/dozatoare de apa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu trebuie sa fii o corporatie ca sa iti doresti un dozator de apa. Sunt utile si isi gasesc locul in bucataria/casa cuiva la fel de usor precum cuptoarele cu microunde, blender-ele si masinile de spalat vase. Nu sunt indispensabile, dar iti fac viata mai usoara.

Cum apa de la chiuveta nu este mereu cea mai curata, un filtru sau un sistem de purificare poate fi extrem de folositor. Mai ales daca il privesti ca pe o investitie, care te scapa de corvoada achizitionarii de apa plata sau minerala de la magazin.

Watercooler

Optiunea 1: filtrul de apa. Filtrele sunt de mai multe tipuri, cele care se monteaza pe teava, cele care se monteaza deasupra chiuvetei si filtrele de osmoza inversa. Apa trece prin sistemul de filtrare, care elimina impuritatile. In functie de modelul de filtru ales, apa poate fi trecuta prin filtre si pastrata intr-un rezervor special, sau trece direct prin filtru.

Preturile difera in functie de complexitatea modelului si producator, cele mai simple incep de pe la 60 de lei, iar un sistem de filtrare poate costa intre 300 si 600 de lei.

Optiunea 2: dozatoarele casnice. Acestea pot fi racordate la sistemul de apa existent sau pot functiona cu rezervoare de schimb/bidoane. Oferta de dozatoare este destul de bogata si sunt sufieciente companii care ofera servicii complete de vanzare/inchiriere dozator, refacerea stocurilor de bidoane si igienizare. Dozatoarele pot raci si/sau incalzi apa si functioneaza doar daca sunt conectate la reteaua electrica (adica, daca sunt bagate in priza).

Mai multe informatii despre costuri aici, aici, aici.2 comentarii

Pe ce dam banii: watercooler/dozatoare de apa
Niculae Ion
#1 -

Dozatoare apa sau water-cooler 's
Da, intr-adevar preturile la dozatoare apa sau watercooler sunt super-avantajose iar calitatea apei net superioara, fata de cea venita de la robinet. Desigur apa minerala decarbogazificata sau apa plata este mult mai benefica organismului uman datorita filtrarii, dar parca are un gust , putin "altfel"...fata de cel obisnuit (plin de impuritati ) :))
Pe ce dam banii: watercooler/dozatoare de apa
Teremoto
#2 -

dozator apa cu sistem de filtrare
Un dozator de apa cu sistem de filtrare este o alternativa accesibila in momentul de fata. Eu unul am achizitionat un asemenea dispozitiv si l-am conectat la apa de la retea. Pentru cei interesati aveti mai jos un link - precizez ca sunt fabricate in Coreea de Sud , NO WAY NORTH. https://www.aqua-georom.ro/produse/dozatoare-apa.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera