Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prin parcul Kiseleff trece intr-o zi pe langa mine ceva serpuind, ca vantul si ca gandul. Precum Chubby Checker, m-am intrebat "is it a bird? is it a plane? is it a time slider?". Era un streetsurfer.

O inventie foarte simpatica si cool, dracia s-a numit intial snakeboard, de la numele primei firme producatoare, apoi street surf, apoi waveboard. Ii ziceti cum vreti, noi am gasit-o la magazin sub numele de street surf. Desi exista de vreo 10 ani, abia recent a intrat in curentul de "street coolness" si pe la noi.

Waveboard de la Blue Bird

Functioneaza pe principiul skateboard-ului, dar inovatia consta in faptul ca nu te dai cu o placa fixa, ci pe doua, pentru fiecare picior, care pivoteaza pe un ax si avanseaza prin miscarile soldului, nefiind nevoie sa pui piciorul jos de pe ea.

Exista varianta cu 4 roti, ca un skateboard normal, ale carei placi nu se inclina fata-spate, dar cel mai spectaculos ni se pare cel tip waveboard, cu doar 2 roti, care iti ofera mai mult mobilitate.

Noi n-am cautat prea mult pana l-am gasit, chiar in centrul Bucurestiului, la Blue Bird, magazinul de boarding al Lee Cooper, langa care se si afla (strada Doamnei 27-29, colt cu Bd. Bratianu, vizavi de Coltea)

Waveboard de la Blue Bird

Cat costa un street surf?

500 de lei la Blue Bird, iar pachetul vine cu DVD cu instructiuni. Am zambit initial, "cum instructiuni?", dar n-am reusit sa stau pe el la prima incercare. E clar ca trebuie un pic de exercitiu in ale echilibristicii.

Are si accesorii: i se poate schimba fata (inca vreo suta de lei). Si cu ocazia asta poate vrei sa-ti iei si niste manusi sau genunchiere, se poate sa ai nevoie.

Waveboard de la Blue Bird

Video-ul de mai jos arata cum functioneaza si da cateva tips and tricks; e mai versatil decat pare la prima vedere, dar pe de alta parte nici nu e chiar atat de usor sa stai pe el pe cat pare:
Mai vezi tips & tricks si pe streetsurfing.com, care au si sectiune in limba romana.5 comentarii

Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard
Florin
#1 -

sal

placa asta a aparut in 2007 in germania la munchen...se numeste wave-board iar sportul se numeste street surfing mare smecherie nu e sa mergi pe el e foarte usor daca te tii de el o zi inveti si nu are nici o legatura cu snakeboardu` total altceva

Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard
Alina
#2 -

PLACA ROLLER SURFER E MAI BUNA

salut, eu am o placa roller surfer achizitionata se pare de la competitorul streetsurf www.rollersurfer.ro
am cumparat-o anul trecut dupa ce un prieten avea un street surfing, asa am reusit sa compar placile.
diferenta dintre ele este imensa...street surfing scoate un zgomot de tabla si pare a fi confectionata din materiale cheepppp, roller surfer e dintr-un material special si mult mai rezistentent si totusi poti face tot felul de miscari, intoarceri e foarte flexibila. eu zic ca merita sa incercati sportul asta, cat despre pret tot la 500 ron am luat-o :-)

Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard
victor
#3 -

Comentariu nou

Vreu sa va sapun ca si eu am un wavebord si este cea mai buna inventie.Alina te inseli am wavebord de 6 ani si eu am vreo 16 ani,wavebordu rezista da depinde de exemplu un prieten de al meu isi arunca wavebordu de la un metru si i sa intepenit bara.Depinde cu tratezi wavebordu.Iar eu nu il am cu 500 ron , eu il am cu 150 ron.www.wavebord.ro

Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard
samir
#4 -

ciao

vreau si eu sa cumpar o placa deasta. am auzit ca roller surferul asta e mai bun, eu caut si ceva mai ieftin; am un coleg care coboara scarile din carol cu el si nu a patit nimic "crazy". waveboardul e 499 lei la ei pe site, roller surferul sa facut 450 lei si primesti gratuit un set de roti. de unde ai luat tu cu 150?

Pe ce dam banii: street surf / snakeboard / waveboard
Gabriel
#5 -

Se poate cumpara si la 80 de RON

Se poate cumpara si la 80 de Ron de aici: http://shoppingall.ro/waveboard-2318_c913.html

insa eu recomand varianta cu 254 RON, se numeste Ez Surfer Waveboard, si e mult mai puternic, incat varianta ieftina, suporta pana la 100 de kg.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera